Η Δούκισσα, ο Σουλεϊμάν, ο έρωτας και το …κρεβάτι!

HOT εξομολογήσεις στην μετά Χολίδη εποχή!!!

Η Δούκισσα, ο Σουλεϊμάν, ο έρωτας και το …κρεβάτι!

Η Δούκισσα Νομικού άφησε για λίγο το Dancing, το σανίδι και τον Λάτσιο και μίλησε για τα καρδιοχτύπια, τις σχέσεις, τον έρωτα αλλά και για όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη .

Η παρουσιάστρια μπορεί να αγαπάει πολύ την δουλειά της, ωστόσο η προσωπική της ζωή είναι αυτή που της δίνει δύναμη και ενέργεια για να γίνεται καλύτερη.

Τι και αν οι φήμες λένε ότι βρήκε τον αντικαταστάτη του Χολίδη, το κορίτσι δηλώνει ελεύθερο και ωραίο .

«Δεν έχω σχέση» δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια στην Real Life και αποκαλύπτει πως ο άντρας που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της πρέπει να έχει «γλύκα και τσαγανό» .

«Προτιμώ ο άντρας να κάνει την πρώτη ��ίνηση. Είμαι παραδοσιακή» λέει η Δούκισσα, αποκαλύπτοντας πως η πιο όμορφη έκπληξη που της έκανε ποτέ άντρας ήταν ένα δείπνο που δεν περίμενε !

Η παρουσιάστρια είναι η γυναίκα που ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής αλλά και κάθε άντρας θα ήθελε στο πλευρό του…. καθώς εκτός από όμορφη έχει "σαν πασά" τον σύντροφο της, καθώς όπως η ίδια εξομολογείται είναι πολύ ρομαντική και περιποιητική ...

Το κρεβάτι μάλιστα.... λειτουργεί ως χαλαρωτικό για την παρουσιάστρια, η οποία παραδέχεται πως έχει πληγωθεί από άντρα και πως αυτό που δεν ανέχεται είναι η αγένεια!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top