Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι το άλλο μου μισό. Είναι ιδανικός για πατέρας και σύζυγος»

«Δεν με βλέπω και λέω “φτου σου κορίτσι μου”. Έχω τις ανασφάλειες μου»

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι το άλλο μου μισό. Είναι ιδανικός για πατέρας και σύζυγος»

Για το σύντροφο της, Ηλία Βρεττό μεταξύ άλλων μίλησε η Ευαγγελία Αραβάνη, στα μάτια του οποίου δηλώνει πως βρήκε το άλλο της μισό.

b12664b79437d7aecb37b6af802bc04c.jpg

«Φυσικά νιώθω πως βρήκα το άλλο μου μισό. Δεν θα ήμουν μαζί του αν δεν ένιωθα έτσι, απλά ποτέ δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα» λέει η Ευαγγελία και προσθέτει:

«Πιστεύω πως θα γίνει πολύ καλός πατέρας και τέλειος σύζυγος. Αυτά έχω δει προς το παρόν όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί».

evaggelia-aravani-ilias-vrettos.jpg
Ακόμη, δηλώνει πως καμαρώνει γι’αυτόν σε κάθε του βήμα: «Αν δεν χαιρόμουν με αυτά που κάνει και δεν καμάρωνα γι’αυτόν, δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί του. Είμαι εκεί, τον στηρίζω και χαίρομαι για ό,τι κάνει».

Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια της; «Θέλω να κάνω οικογένεια πριν περάσουν αρκετά χρόνια, αλλά δεν κάνω σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Ιδανικά, θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί μέχρι τα 32 μου, αλλά είναι και θέμα τύχης και παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες» αποκαλύπτει η ίδια.

Τέλος, αν νομίζετε πως εξαιτίας της ομορφιάς της έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, εκείνη παραδέχεται: «Δεν με βλέπω και λέω “φτου σου κορίτσι μου”. Έχω τις ανασφάλειες μου. Δεν έχω την τρομερή αυτοπεποίθηση που θα φαντάζονται πολλοί. Ίσα- ίσα είμαι αρκετά απαισιόδοξη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top