Έκπληξη μέσω Λιάγκα έκανε στη Ναταλία Γερμανού ο σύντροφός της!

Τι ζήτησε από τον παρουσιαστή που την είχε καλεσμένη;

Έ��πληξη μέσω Λιάγκα έκανε στη Ναταλία Γερμανού ο σύντροφός της!

​Μια έκπληξη επεφύλασσε ο Μάνος Ιωάννου στην καλή του Ναταλία Γερμανού, αφού δεν δίστασε να στείλει γραπτό μήνυμα στις 6 το πρωί, στο Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να της βάλει ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για το ζευγάρι και της είχε αφιερώσει ο ίδιος!

Η Ναταλία όντας καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή, στο άκουσμα λοιπόν του κομματιού της Άννας Βίσση, που λέει χαρακτηριστικά «Θα πάμε κόντρα κι όπου βγει, κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα στα πρέπει και στα μη… αυτός ο έρωτας για πάντα θα νικάει» εξεπλάγη και χαμογέλασε με ζωγραφισμένο …. τον έρωτα στο πρόσωπο της!

«Είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου» παραδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ρωτώντας την ποιο τραγούδι θα του αφιέρωνε εκείνη. Το «Κράτα με» λοιπόν της Πάολα του αφιέρωσε εκείνη και οι εκπλήξεις για τη Ναταλία δεν έμειναν εκεί!

Πήρε στα χέρια της δώρο από την εκπομπή, το πρώτο αντίτυπο του βιβλίου της που κυκλοφόρησε σήμερα, με τίτλο: «Έτσι, για χάρη σου», το οποίο είναι αφιερωμένο στον πατέρα της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως ξεκίνησε να το γράφει το 1998 και ο πατέρας της είχε προλάβει να διαβάσει κάποια κεφάλαια.

Όσον αφορά στην εκπομπή της που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, αποκάλυψε πως θα έχει εκπλήξεις, ότι το κοινό δεν θα είναι ντεκόρ και ότι θα ήθελε να έχει καλεσμένους μέσα στη χρονιά, τους Νίκο Καρβέλα, Αννίτα Πάνια, τη Χαρούλα Αλεξίου και το Τζίμη Πανούση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top