Η AT Internet και η nugg.ad προχωρούν σε διεθνή κοινοπραξία

Συνεργάζονται για εξειδίκευση στη Μέτρηση Επισκεψιμότητας

Η AT Internet και η nugg.ad προχωρούν σε διεθνή κοινοπραξία

Η ΑΤ Internet, ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα της Ανάλυσης Διαδικτύου και Διαδικτυακής Ευφυΐας, συνεργάζεται τώρα με την nugg.ad για να ενισχύσει την εξειδίκευση της στη Μέτρηση Επισκεψιμότητας (Audience Analytics).

Η nugg.ad παρέχει στην AT Internet κατηγοριοποίηση κοινού, δηλαδή υψηλής ποιότητας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με κοινωνικο-δημογραφικά στατιστικά στοιχεία, προϊοντικό ενδιαφέρον και καταναλωτική συμπεριφορά. Λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας, η nugg.ad μπορεί να παραδώσει πληροφορίες για κοινωνικο-δημογραφικά στατιστικά στοιχεία και ενδιαφέροντα χρηστών, ακόμη και για όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Οι δύο αυτοί παγκόσμιοι παίκτες κέρδισαν ήδη τον πρώτο τους κοινό πελάτη, την ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), με μέλη όπως οι 24 Media, Pegasus, DOL, Star κλπ.

Η διεθνής κοινοπραξία της AT Internet και της nugg.ad βασίζεται στις πληροφορίες που μπορεί να παραδώσει η nugg.ad μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί και στοχεύει στην πρόγνωση συμπεριφοράς καθώς και στα εργαλεία και τα δεδομένα ανάλυσης της AT Internet.

Η nugg.ad παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για ερωτήσεις όπως «Πόσες γυναίκες επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου;», «Ποια ηλικιακή ομάδα αποχωρεί από την ιστοσελίδα έχοντας δει μόνο μια σελίδα;» και «Ποιο είναι το εύρος εισοδημάτων και το μορφωτικ�� επίπεδο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μου;» χωρίς να υπάρχει η ανάγκη εγγραφής ή συμπεριφορικών δεδομένων.

Με τα δεδομένα της nugg.ad, η AT Internet λαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες υψηλής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα είναι η επιπρόσθετη αξία που δίνει η nugg.ad στη διεθνή κοινοπραξία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top