Πέθαναν τον Μάρκο Λεζέ: του έκαναν μέχρι και... τρισάγιο!

Τι λέει ο ηθοποιός για το μακάβριο δημοσίευμα στο Ίντερνετ

Πέθαναν τον Μάρκο Λεζέ: του έκαναν μέχρι και... τρισάγιο!

Στον... άλλο κόσμο έστειλαν τον Μάρκο Λεζέ δημοσιεύματα στο Ίντερνετ! Μάλιστα, θύμα της κακόγουστης φάρσας έπεσε μέχρι και ο πνευματικός του ηθοποιού, που τέλεσε τρισάγιο!

«Λίγο πριν από τη 1 π.μ. ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Λεζές προδόθηκε από την καρδιά του... Ο γιατρός απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου», έγραφε το μακάβριο δημοσίευμα, που έκανε τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου.

Εμβρόντητοι έμειναν θαυμαστές, φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς του ηθοποιού, με το στενό του περιβάλλον να «σπάει» τα τηλέφωνα για να μάθει τι είχε συμβεί.

«Η οικογένειά μου ήξερε, βέβαια, αν είμαι καλά ή όχι, αλλά, για φαντάσου, τι έγινε με όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν αυτή την κατάπτυστη είδηση! Οι περισσότεροι κλαίγανε. Όπως συνέβη με τον Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και κάποια στιγμή παίρνει τηλέφωνο, νομίζοντας ότι θα βρει τον γιο μου και μου λέει κλαίγοντας "ρε συ, ζεις;"», αφηγείται στην εφημερίδα «Espressο» ο Μάρκος Λεζές, ο οποίος έστειλε μήνυμα και στον διαχειριστή του site από το οποίο ξεκίνησε το κακόγουστο αστείο.

Θύμα της παραπληροφόρησης έπεσε μέχρι και ο πνευματικός του κωμικού ηθοποιού, που τέλεσε... τρισάγιο στη μνήμη του στον ναό όπου ιερουργεί, στην Κάτω Κηφισιά!

«Έμαθε ότι ήταν ψέμα και, την περασμένη Κυριακή που πήγα στη Λειτουργία, με αγκάλιασε και μου είπε “έλα να σου δώσω μια αγκαλιά γιατί είσαι... Χριστός Ανέστη”», συνεχίζει ο ηθοποιός, ο οποίος απάντησε στον ιερωμένο: «έχω προκαταβολή εκεί που θα πάω με τα τρισάγια που μου έκανες»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top