Πληρείς τις προϋποθέσεις για να αναλάβεις Διευθύνων Σύμβουλος στη ΝΕΡΙΤ;

Ξεκίνησε και η αναζήτηση για το ΔΣ- Διάβασε τα κριτήρια

Πρώτη ανάρτηση: 23/08/2013 23:37

Το Εποπτικό Συμβούλιο ξεκίνησε τη διαδικασία για την επιλογή του διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, αλλά και των προσώπων που θα στελεχώσουν το ΔΣ.

Ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι;

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Εποπτικό Συμβούλιο, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν:

Αποδεδειγμ��νη πείρα κατά προτίμηση στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών ή οπτικοακουστικών υπηρεσιών,

Την ικανότητα να αναπτύσσουν και να μεταδίδουν ένα όραμα για την λειτουργία της Εταιρείας ,

Ηγετικές ικανότητες για τη διοίκηση της Εταιρείας, ιδίως ικανότητα να διευθύνουν,

Ικανότητα να ενεργούν με την απαιτούμενη ανεξαρτησία, ευθυκρισία, εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων και υπό συνθήκες στενών χρονικών περιθωρίων,

Επαρκή γνώση ξένων γλωσσών, λαμβανομένων υπόψη των απαιτήσεων επικοινωνίας με ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς.

Ποια τα κριτήρια επιλογής:

Να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

Να διαθέτουν τίτλους σπουδών ανώτερου ή ανώτατου εκπαιδευτικού επίπεδου στους τομείς της οικονομίας ή νομικής ή διοίκησης ή έρευνας και λήψης αποφάσεων ή ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού ή άλλου τομέα συναφούς προς το αντικείμενο εργασιών της Εταιρείας. Η κατοχή μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε θέματα συναφή προς την δραστηριότητα της Εταιρείας θα θεωρηθεί πλεονέκτημα,Να έχουν επαρκή επαγγελματική εμπειρία ανάλογη του τίτλου σπουδών τους μετά τη λήψη του ή/και επαρκή διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα. Ενασχόληση και εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό πλαίσιο θα θεωρηθεί πλεονέκτημα,

Να κατέχουν άριστα μία από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αγγλική, γαλλική, γερμανική, ισπανική, ιταλική) και να διαθέτουν επαρκή γνώση τουλάχιστον μίας άλλης ξένης γλώσσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top