Τι λέει για την συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» ο Μπουγιούρης;

Στον ρόλο του Μαλτέζου μπαίνει ο ηθοποιός

Τι λέει για την συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» ο Μπουγιούρης;

Τις πληροφορίες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Αλέξανδρο Σταύρου στα «Κλεμμένα Όνειρα» επιβεβαίωσε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και μίλησε για την απόφασή του να πάρει μέρος στην επιτυχημένη σειρά.

«Έχει κλείσει ήδη η συμφωνία! Από τον νέο κύκλο της σειράς θα θα ενσαρκώνω το ρόλο του Μαλτέζου – που μέχρι πρότινος ενσάρκωνε ο Αλέξανδρος Σταύρου - με αρκετές ανατροπές και εξελίξεις», λέει ο ηθοποιός.

Όπως προσθέτει, η συμμετοχή του στα «Κλεμμένα Όνειρα» είναι πρόκληση για τον ίδιο: «εδώ θα φανεί η αξία μου ως ηθοποιός. Το πόσο καλά θα καταφέρω να είμαι ο ίδιος χαρακτήρας αλλά με διαφορετικά κίνητρα και επιδιώξ��ις. Ο κάθε ηθοποιός κουβαλά τα δικά του βιώματα. Έτσι κι εγώ θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ζωντανέψω τον χαρακτήρα του Μαλτέζου βάσει της δικής μου φιλοσοφίας χωρίς να ξεφύγω από το σενάριο».

Εκτός από την επιτυχημένη σειρά του Mega, ο Παναγιώτης θα παίζει και στο «Όνειρο Ήταν» στην Κύπρο. «Όντως ρισκάρω. Παρόλο το βαθμό δυσκολίας που υπάρχει είναι μια πρόκληση για μένα. Ήδη άρχισα να καταστρώνω στο μυαλό μου τα πρώτα σχέδια δράσης για να μπορέσω να αντεπεξέλθω άριστα σε όλες τις υποχρεώσεις μου», αναφέρει.

«Νιώθω πολύ ασφαλής», συνεχίζει ο Παναγιώτης και, τονίζοντας ότι ξέρει τι θέλει από την ζωή και την δουλειά του, αποκαλύπτει: «θέλω να πετύχω ως άνθρωπος και ως ηθοποιός. Θέλω να μην περνώ απαρατήρητος στον κόσμο. Θέλω να αναγνωρίζει ο κόσμος την επιτυχία στη δουλειά μου, που για μένα είναι το μεγαλύτερο χειροκρότημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top