Η Γερμανού απαντά αν είναι ζευγάρι με 25χρονο!

Τι λέει η παρουσιάστρια για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου;

Η Γερμανού απαντά αν είναι ζευγάρι με 25χρονο!

Περίπου ένα μήνα... πριν είχε μιλήσει η Ναταλία Γερμανού για την σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου, τον 25χρονο ηθοποιό από τους «Βασιλιάδες», με τον οποίο οι φήμες την θέλουν να είναι ζευγάρι!

«Κάποιοι έχουν την ευγενή καλοσύνη, επειδή δεν τους αρέσει προφανώς να θεωρούν ότι είμαι στο ράφι -και να είναι καλά οι άνθρωποι- να μ�� ζευγαρώνουν κατά καιρούς με διάφορους, ευτυχώς για μένα, πάντα νέους και ωραίους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας», είχε πει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Down Town» Κύπρου στις 5 Ιουλίου, που την είχε ρωτήσει συγκεκριμένα για τον νεαρό ηθοποιό.

Και η Ναταλία συνέχιζε: «αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται κατά καιρούς για μένα, τότε δεν θα ήμουν τους τελευταίους 9-10 μήνες μόνη μου. Αλλά, παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι θα μπαίνω κάθε φορά στη διαδικασία να απαντώ διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας, γιατί πλέον έχει καταντήσει γραφικό».

Βέβαια, «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος» λέει μια παροιμία, οπότε... μπορεί κάτι να άλλαξε μέσα σε ένα μήνα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, τα δημοσιεύματα θέλουν την Ναταλία και τον Μάνο σε διαχυτικά ενσταντανέ στην Αλεξανδρούπολη, όπου ο νεαρός ηθοποιός είχε βρεθεί στο πλαίσιο περιοδείας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top