ΑΥΤΗ είναι η πιο άτυχη παρουσιάστρια στην Ελλάδα

Το παραδέχθηκε η ίδια… ένα σύννεφο ατυχίας ήταν από πάνω της

ΑΥΤΗ είναι η πιο άτυχη παρουσιάστρια στην Ελ��άδα

Δύσκολη επαγγελματικά ήταν η χρονιά που πέρασε για τη Μαίρη Συνατσάκη, η οποία όπως παραδέχθηκε αισθάνθηκε πως όλο αυτόν τον καιρό η κακοτυχία την καταδίωκε.

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα σύννεφο ατυχίας αυτή την περίοδο στις δουλειές των ανθρώπων γενικά, οπότε δεν αισθάνομαι μοναξιά. Είμαστε λίγο θύματα της οικονομικής κρίσης. Δεν μένω στο γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ ο τελικός του Master Chef. Για μένα ήταν μια πολύ σημαντική ευκαιρία και δεν πρόκειται να το αλλάξει τίποτα αυτό. Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και αυτό θα το εκτιμώ πάντα», είπε η Μαίρη.

Όπως παραδέχθηκε μάλιστα το τηλεοπτικό της μέλλον δεν το γνωρίζει καθόλου.

157ddad351bd870a7daa0fd5dd1d6666_L.jpg

«Από Σεπτέμβριο θα είμαι σίγουρα στο MAD. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει. Νομίζω ότι είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε. Φτάσαμε στο σημείο που οι αρχές Ιουλίου θεωρούνται νωρίς για τα τηλεοπτικά. Εύχομαι να γίνουν τηλεοπτικές παραγωγές, να γίνουν προγράμματα και να υπάρχει δουλειά», είπε.

Δεν έκρυψε πάντως ότι στεναχωρήθηκε που δεν έγινε ο τελικός του Master Chef κυρίως γιατί είναι αρκετοί άνθρωποι απλήρωτοι, όπως και η ίδια.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν έγινε ο τελικός και γιατί δεν υπήρξε ένα τέλος στην εκπομπή και κυρίως γιατί παραμένουν απλήρωτοι τόσοι άνθρωποι, ανάμεσά τους κι εγώ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο.Έχουμε κινηθεί νομικά όλοι μαζί και θα δούμε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top