Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Ελένη είναι άνθρωπος, και με βοήθησε πολύ»

Τι την αγανακτεί και πως χαρακτηρίζει τον εαυτό της;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Ελένη είναι άνθρωπος, και με βοήθησε πολύ»

Για την Μενεγάκη και το πόσο τη βοήθησε, για το «Μες την Καλή Χαρά», αλλά και γενικότερα για τη ζωή και την καθημερινότητα της μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που φόρεσε κοσμήματα Li-La-Lo κα�� πόζαρε στην γραφική Πλάκα.

kons2.jpg
Για την Ελένη, είπε πως «είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα και έβλεπα στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απέναντι μου και να της μιλάω. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γνώρισα μια επαγγελματία και πάνω απ’ όλα έναν Άνθρωπο που με βοήθησε πολύ».

kons3.jpg
Μετά την έκθεση της στο «Μες την Καλή χαρά», λέει πως «η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην. Κανένας, πιστεύω, δεν είναι ποτέ έτοιμος για ξαφνικές αλλαγές. Ναι μεν έχει αλλάξει, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και αυτό είναι ένα επάγγελμα όπως όλα τ’ άλλα».

kons4.jpg
Παράλληλα, διαχωρίζει τη θέση της, και ξεκαθαρίζει πως «δεν είμαι σε θέση να κρίνω τις υπόλοιπες παρουσιάστριες. Έχω τη δική μου προσωπικότητα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα διαφοροποιηθώ σε κάτι από τις υπόλοιπες», ενώ κάνει και τα παράπονα της, λέγοντας ότι «δεν μου συμπεριφέρθηκαν και με τον πιο κομψό τρόπο κάποιοι δημοσιογράφοι».

kons5.jpg
Τέλος, αναφερόμενη στην καθημερινότητα της, αποκαλύπτει πως «ντύνομαι σύμφωνα με τη διάθεσή μου και φοράω ότι με κάνει να νιώθω άνετα. Νομίζω η αυτοπεποίθησή μου ως γυναίκα πηγάζει από μέσα μου».

kons6.jpg

Την αγανακτεί «η ανευθυνότητα και η μετάθεση ευθυνών σε άλλους», ενώ για τον εαυτό της λέει πως είμαι «πολύ πιστή στις συνήθειές μου και πολύ τακτική. Επίσης δεν ξεχνάω τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top