Τα «γυρίζει» ο δισεκατομμυριούχος: «Δεν πήγα να την πνίξω. Παιχνιδιάρικο καυγαδάκι ήταν!»

Δέχθηκε προειδοποίηση από την Αστυνομία για επίθεση στην τηλεσέφ σύζυγο του

Τα «γυρίζει» ο δισεκατομμυριούχος: «Δεν πήγα να την πνίξω. Παιχνιδιάρικο καυγαδάκι ήταν!»

Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Charles Saatchi, και την τηλεσέφ σύζυγο του Nigella Lawson, μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να έχει αρπάξει βίαια από το λαιμό τη σύζυγο του μέσα σε έ��α κατάμεστο από κόσμο εστιατόριο!

Lawson1.jpg
Ο 70χρονος έμπορος έργων τέχνης, μετά την βίαιη επίθεση στην 53χρονη τηλεσέφ, βρισκόταν υπό την έρευνα της αστυνομίας, μιας και η ίδια η Nigella μετά το σοκαριστικό περιστατικό, δεν είχε κάνει κάποια επίσημη καταγγελία.

Lawson2.jpg
Τελικά, ο Saatchi δέχθηκε προειδοποίηση από τις Αρχές για την επίθεση στη σύζυγο του, με τον ίδιο να υποστηρίζει σε συνέντευξη του στο «London Evening Standard», πως απλά… έπαιζαν!

Lawson3.jpg
«Δεν υπήρχε λαβή από το λαιμό. Απλά παίζαμε! Οι εικόνες είναι όντως τρομακτικές, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, μιας και δίνουν μια πιο τραγική εντύπωση. Η Nigella έκλαιγε, όχι επειδή πονούσε, αλλά επειδή δεν της αρέσει να μαλώνουμε. Καθόμασταν έξω από το εστιατόριο και είχαμε έναν έντονο καυγά για τα παιδιά. Έτσι, κράτησα το λαιμό της Nigella, προσπαθώντας έτσι να τονίσω αυτό που της έλεγα!»

Lawson4.jpg

Μάλιστα, ο 70χρονος επιχειρηματίας πρόσθεσε πως μέχρι να φτάσουν σπίτι τους μετά απ΄αυτό το περιστατικό, τα είχαν βρει μεταξύ τους:

«Μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι, είχαμε συμφιλιωθεί. Απλά επειδή οι παπαράτσι από τη στιγμή που έσκασε η ιστορία μας την είχαν στημένη έξω από το σπίτι, είπα στη Nigella να πάρει τα παιδιά και να φύγουν για λίγο, μέχρι να καταλαγιάσει ο ντόρος».

Lawson5.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top