Καπουτζίδης: «αφού το 85% βλέπει Eurovision, ας το απολαύσουμε»

Τι είπε για όσα έζησε το Μάλμε, σε σχέση με το 2006;

Καπουτζίδης: «αφού το 85% βλέπει Eurovision, ας το απολαύσουμε»

«Έχουμε ζήσει στο παρελθόν άσχημες καταστάσεις, με κάποιους να λένε χίλια δυό. Φέτος, ήταν διαφορετικά», είπε ο Γιώρ��ος Καπουτζίδης για την διοργάνωση του Μάλμε, προσθέτοντας πως δεν πρέπει καν να συζητάμε αν πρέπει να πηγαίνει η Ελλάδα στην Eurovision ή όχι!

Τονίζοντας πως φέτος πέρασε μία εβδομάδα που ήταν από τις καλύτερες της ζωής του, ο ηθοποιός που παρουσίασε τον διαγωνισμό έκανε την σύγκριση με το 2006, οπότε και είχε βρεθεί στο ίδιο πόστο.

«Το 2006 ήταν μια πολύ στενάχωρη εμπειρία και πολύ κουραστική. Είχα στεναχωρηθεί, πέρασα άσχημα, δεν θέλω να το θυμάμαι. Ευτυχώς ήμουν με την Ζέτα που με στήριζε... Ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία, αυτό που αγαπάω να το κάνω καλά και να το ευχαριστηθώ. Μετά από 7 χρόνια έγινε!», είπε ο Γιώργος και ευχαρίστησε δημόσια την παρτενέρ του Μαρία Κοζάκου και όσους τους έστειλαν μηνύματα και τους εμψύχωσαν.

Ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρέπει να συζητάμε αν πρέπει να παίρνουμε ή όχι μέρος στην Eurovision, ο Γιώργος επικαλέστηκε τα ποσοστά τηλεθέασης του φετινού διαγωνισμού και υποστήριξε πως «αφού το 85% βλέπει την Eurovision, ας χαλαρώσουμε, ας το διασκεδάσουμε και ας το απολαύσουμε! Ούτε τα αποτελέσματα των πανελληνίων είναι, ούτε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την φετινή Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top