Σταύρος Θεοδωράκης:Αποκαλύπτει την εμμονή του, και το όνομα της νέας του εκπομπής!

Πως αντιδρά στην αποτυχία, και ποια τα σχέδια του για τη νέα σεζόν;

Για την εμμονή του, τα σχέδια του για τη νέα σεζόν, το όνομα της νέας του εκπομπής αλλά και για το πώς αντιδρά σε μια αποτυχία, μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές», είπε:

«Δημοσιογραφικά, πιστεύω ότι έχουμε προσφέρει ένα συνπροβληματισμό στην κοινωνία μας, τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε, να έχουμε προχωρήσει σε πιο εύκολα μονοπάτια. Οι “Πρωταγωνιστές”, άνοιξαν ένα δρόμο, που στην αρχή φάνηκε πολύ δύσκολος. Τώρα, αρκετοί φίλοι, συνάδελφοι και μη φίλοι, προσπαθούν να κάνουν το ίδιο ή παράλληλα πράγματα. Πολλές φορές πετυχαίνει, αλλά άλλες όχι. Είναι νωρίς να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα. Θα το δούμε!»

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις εξ��ρτήσεις του, είπε:

«Οι ανακοινώσιμες εξαρτήσεις που έχω εγώ, έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Είμαι της άποψης, πως μερικά πράγματα χρειάζονται μια απόλυτη αφοσίωση. Η δημοσιογραφία είναι ένα από αυτά. Μια εκπομπή των Πρωταγωνιστών, είναι μια χειροτεχνία πάρα πολλών ωρών. Κάθε επεισόδιο, έχει 100 ώρες μοντάζ, 30 ώρες video. Είναι μια δουλειά που πρέπει να κάνεις με πάρα πολλή αφοσίωση, που μπορεί να γίνει και εμμονή».

Μάλιστα δήλωσε ανοιχτός και σε νέα πράγματα στην TV, πέρα από τους «Πρωταγωνιστές»:

«Όλα τα πράγματα κάνουν έναν κύκλο. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να μείνει πάντα. Θα βρούμε μια καινούργια ιδέα, που μπορεί να είναι και πιο ωραία, και θα πάμε σε καινούργια πράγματα. Δεν μ΄αρέσει να είμαι προσκολλη��ένος στο παρελθόν. Και δεν μ’ αρέσει να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου».

Γι΄αυτό, ξεκαθάρισε πως «είναι νωρίς ακόμα για τη νέα σεζόν. Δεν το έχουμε συζητήσει τι θα κάνουμε!»

Παράλληλα, αποκάλυψε και το όνομα της νέας του εκπομπής:

«Η εκπομπή που σχεδιάζω τώρα, έχει τίτλο “Μας ψεκάζουν”, για όλ΄αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους!»

Όσο για το πώς αντιδρά στην αποτυχία;

«Στην αποτυχία, αντιδρώ με αντεπίθεση.Προσπαθώ πάντα σαν την πρώτη μέρα! Αν στόχος είναι να βγάλεις χρήματα, θα είσαι ένας δυστυχής άνθρωπος. Στόχος μου είναι να περνάω καλά, και να είμαι χρήσιμος!»

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα και σε όλα τα νέα παιδιά:

«Υπάρχει ένας υπερβολικός φόβος στα νέα παιδιά, ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Αυτό είναι ένα ψέμα. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα ν’ ανακαλύπτουμε νέα πράγματα, που και θα μας αρέσουν, και θα μας ζουν! Υπάρχουν πολλά περιθώρια ακόμα για όλους μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top