Α. Καλλιμούκου: «Σιχάθηκα κάποιους στο χώρο»

«Πρέπει να έχεις στομάχι από ατσάλι για να τα καταφέρεις»

Α. Καλλιμούκου: «Σιχάθηκα κάποιους στο χώρο»

Τώρα που όλη η μπόρα με τα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ως call girl καταλάγιασαν, η Αντωνία Καλλιμούκου μίλησε για τη δραματική εμπειρία της και τα μαθήματα που πήρε από αυτή.

«Το ότι βγήκα και μίλησα ευθέως για τα δημοσιεύματα που με φωτογράφιζαν ήταν ο μοναδικός τρόπος για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Όλοι μου έλεγαν να μην βγω να μιλήσω, εγώ όμως ήθελα να κάνω αυτό που έκανα, κι αν γύρναγα τον χρόνο πίσω στο συγκεκριμένο θέμα, πάλι το ίδιο θα έκανα», είπε η παρουσιάστρια.

Και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη ήταν μία από εκείνους που της είπαν να μην βγει να μιλήσει για κάτι που δεν υφίσταται, όμως σεβάστηκε την επιθυμία της να κάνει αυτό που εκείνη νόμιζε σωστό.

«Και η Ελένη και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες της εκπομπής από την πρώτη στιγμή ήταν πάρα πολύ διακριτικοί , δεν με αμφισβήτησαν, δεν πίστεψαν τίποτα, με στήριξαν και τους ευχαριστώ όλους», είπε.

Μάλιστα τώρα όλα έχουν τελειώσει και το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει κάποια επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν είναι εκείνη η κοπέλα που συνέλαβαν για πορνεία, αν υπήρξε ποτέ αυτή η κοπέλα.

Τώρα πια βέβαια είναι πολύ πιο προσεκτική και επιφυλακτική και όπως είπε σιχάθηκε αρκετούς ανθρώπους στο χώρο.

«Τους σιχάθηκα κάποιους . Νομίζω ότι πρέπει να έχεις στομάχι από ατσάλι για να αντέξεις στο χώρο. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός και πολύ δυνατός. Τώρα πια τα περιμένω όλα από όλους», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top