Η Σ. Σταμάτη απαντά στους επικριτές της

«Σ’ όποιον αρέσουμε»…

Η Σ. Σταμάτη απαντά στους επικριτές της

Πυρά δέχεται τον τελευταίο καιρό η Σάσα Σταμάτη για τα όσα λέει στο Πρωινό mou. Τελευταίο χτύπημα πήρε από τον Βαγγέλη Περρή που μέσα από τη στήλη του τη φωτογράφιζε, τονίζοντας ότι στην τηλεόραση υπάρχουν κάποιοι που μιλούν μια γλώσσα μεταξύ βαρύμαγκα και τραβεστί.

Η Σάσα μιλώντας στο STAR έδωσε τη δική της απάντηση για τα όσα γράφονται για εκείνη.

«Ο Βαγγέλης με αγαπάει. Νομίζω ότι τα έγραψε αυτά επειδή με αγαπάει και θέλει να γίνω καλύτερο κορίτσι, καλύτερη δημοσιογράφος, καλύτερος άνθρωπος. Εγώ επειδή θέλω να λέω την αλήθεια με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όταν εγώ ξεκίνησα την πρώτη χρονιά. Ήταν ο μόνος που έγραψε καλά πράγματα για μένα και εγώ δεν ξεχνώ. Και στην εκπομπή μου έχουν φερθεί καλά και στα εύκολα και στα δύσκολα», είπε.

Πάντως δεν προτίθεται να αλλάξει για να αρέσει στους επικριτές της.

«Με οδηγεί το πάθος και όχι η λογική και παρασύρομαι και λέω αυτά που λέω. Προσπαθώ να βάλω χαλινάρια, αλλά δεν τα καταφέρνω. Κάποιες φορές γράφουν κάποια πράγματα που μπορεί να έχουν δίκιο. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα αυτά που γράφουν είναι από το κεφάλι τους. Δεν είναι τρελοί οι άνθρωποι», είπε.

Μάλιστα στέλνει μήνυμα και σε όσους δεν αρέσει.

«Αυτή είναι η κοψιά μου, τι να κάνουμε τώρα; Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους είναι λογικό αυτό. Κάνω λάθη, προσπαθώ να βελτιωθώ, δεν τα καταφέρνω», τόνισε.

Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που όσο και να της την λέει, τον αγαπάει. Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Λιάγκας φυσικά.

«Τον Γιώργο τον αγαπώ. Με έχει βοηθήσει πολύ. Βοηθάει πολύ κόσμο. Δεν μπορείς να φαντατείς πόσο κόσμο βοηθάει και μάλιστα αθόρυβα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top