Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «πρότυπό μου είναι η... Oprah»!

Τι έχει «αντιγράψει» από τη Ναταλία Γερμανού;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «πρότυπό μου είναι η... Oprah»!

Τη θέση της Ναταλίας Γερμανού λένε οι «κακές» οι γλώσσες ότι καλοβλέπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η ίδια όμως ξεκαθαρίζει πως από την οικοδέσποινα του «Μες Στην Καλή Χαρά» δεν έχει αντιγράψει το παραμικρό και πρότυπό της είναι η Oprah Winfrey!

«Δεν ξέρω αν με έχουν αδικήσει τα ΜΜΕ. Το τηλεοπτικό κοινό κρίνει και αυτό κατευθύνει τα πάντα. Με το ωραίο τηλεκοντρόλ, ό,τι δεν του αρέσει, το αλλάζει», είπε η ξανθιά πανελίστρια, προσθέτοντας πως ουδεμία ευθύνη φέρει για την απομάκρυνση συνεργατών του «Μες Στην Καλή Χαρά».

Μιλώντας για την Ναταλία Γερμανού, η Κωνσταντίνα δήλωσε πως δεν έχει κλέψει τίποτα από το στυλ παρουσίασης που έχει και δεν θέλει να αντιγράφει κανέναν.

«Δεν έχω κάποια παρουσιάστρια ως πρότυπο. Στο εξωτερικό βλέπω και μου αρέσει πολύ η Oprah», συνέχισε η ξανθιά και αρνήθηκε να πει το παραμικρό για το τηλεοπτικό της μέλλον, λέγοντας μοναχά πως το «Μες Στην Καλή Χαρά» έχει ακόμα τέσσερις μήνες μπροστά του.

Τέλος, η Κωνσταντίνα εξομολογήθηκε πως έχει κάνει πολλές δουλειές μέχρι να βρεθεί στην TV -από γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο μέχρι υπεύθυνη σε ιταλικό εστιατόριο- συμπληρώνοντας πως «όποιος έχει μάθει να δουλεύει, ακόμα και μέσα στην κρίση θα τον βρει τον δρόμο του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top