Το ξέσπασμα του Γ. Λιάγκα: «Πόσο άρρωστος μπορεί να είσαι»;

Με ποιους τα έβαλε ο παρουσιαστής;

Το ξέσπασμα του Γ. Λιάγκα: «Πόσο άρρωστος μπορεί να είσαι»;

Έξαλλος ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας με εκείνους που τόλμησαν να βγάλουν φωτογραφίες στο σημείο που έγινε το τροχαίο του Τόμας Πρωτόπαππα και μάλιστα να βγάλουν φωτογραφία και τον ίδιο τον ηθοποιό, ��ιματοβαμμένο, να μην έχει τις αισθήσεις του.

«Είναι θέμα του καθενός πώς χειρίζεται το υλικό που του φέρνει κάποιος. Όλοι κρινόμαστε. Αλλά είναι δυνατόν σε ένα ατύχημα, τροχαίο, που δεν ξέρεις αν είναι ατύχημα ή δυστύχημα να πας με το κινητό σου που περνάς από το σημείο και αντί να καλέσεις βοήθεια να τραβήξεις φωτογραφίες; Τι άνθρωπος είσαι;», αναρωτήθηκε έξαλλος ο παρουσιαστής και συνέχισε:

«Δεν ξέρεις αν ζει ο άνθρωπος ή αν πέθανε και τον τραβάς φωτογραφία με το κινητό; Και μετά πας και το διαπραγματεύεσαι; Ποιος νοήμον πήγε και τράβηξε φωτογραφίες; Πόσο αρρωστημένος είσαι ρε φίλε», αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένος.

Σειρά μετά πήρε και ο Δ. Ουγγαρέζος που γνωρίζει τον Τόμας από την εποχή που ήταν στο MAD.

«Δεν μιλάς εσύ, δεν μιλάει ο ένας, δεν μιλάει ο άλλος και εδώ και μια εβδομάδα έχει γίνει αυτό το σκύλεμα από όρνια. Είναι απαράδεκτο ρε παιδιά. Και ο άνθρωπος ΖΕΙ. Ξεκολλήστε με τα αφιερώματα και τα υπόλοιπα», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top