Τρώει λάδι αλλά... ΔΕΝ θα πάει «Βράδυ» η Μενεγάκη!!!

Γιατί δεν την καλεί στην εκπομπή, αποκάλυψε ο Κωστόπουλος

Τρώει λάδι αλλά... ΔΕΝ θα πάει «Βράδυ» η Μενεγάκη!!!

Τους λόγους για τους οποίους δεν καλεί την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Βράδυ» αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα έκανε τηλεθέαση λόγω του... κουτσομπολιού!

Πέτρος και Ελένη είναι κουμπάροι, καθώς η Τζένη Μπαλατσινού έχει βαφτίσει την μικρή κόρη της παρουσιάστριας και του Γιάννη Λάτσιου, ενώ οι «κακές» γλώσσες λένε πως οι δυό τους ψυχράνθηκαν όταν το περιοδικό του Κωστόπουλου αποκάλυψε με φωτογραφίες την σχέση της Ελένης με τον Ματέο Παντζόπουλο.

«Μάλλον δεν θα ερχόταν! Κι αν ερχόταν, θα είχε τηλεθέαση χάριν κουτσομπολιού. Γι' αυτό και δεν θα ερχόταν η ίδια, γι' αυτό και δεν θα την καλούσα κι εγώ», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ, που θα προβληθεί την Παρασκευή.

Απαντώντας έμμεσα σε όσα λέγονται για τις σχέσεις τους, ο παρουσιαστής του «Βράδυ» πρόσθεσε: «η Ελένη είναι μία χαρά! Η γυναίκα έκανε την επιλογή της και τη βρίσκω και πολύ γενναία αυτή της την επιλογή, γιατί θα μπορούσε να την πληρώσει πολύ άσχημα. Αλλά ως εκεί, δεν θέλω να πω κάτι άλλο για την Ελένη».

Στο βίντεο το τρέιλερ της συνέντευξης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top