Διφορούμενα τα σχόλια για τη νίκη Koza Mostra – Αγάθωνα

Τι λένε οι εκπρόσωποί μας στην Eurovision και η γκρίνια στα social media

Διφορούμενα τα σχόλια για τη νίκη Koza Mostra – Αγάθωνα

Μέχρι και στο... alcohol (κι ας μην είναι free) το έχουν ρίξει πολλοί fans της Eurovision μετά την νίκη των Koza Mostra και του Αγάθωνα στον ελληνικό τελικό! Φυσικά, δεν λείπουν και οι ένθερμοι υποστηρικτές τους, ενώ οι εκπρόσωποί μας στον φετινό διαγωνισμό δηλώνουν έτοιμοι ακόμα και για την κορυφή!

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους πάντες! Θα συνεχίσουμε όπως πάμε μέχρι τώρα και θα μιλήσουμε στο γήπεδο», είπαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας μόλις πήραν το «χρίσμα», με τον ρεμπέτη να δηλώνει σίγουρος ακόμα και για την πρωτιά στη Σουηδία!

Εν μέσω ιπτάμενων κομφετί και δυσφορίας στα social media έριξε αυλαία ο ελληνικός τελικός της Eurovision.

Οι περισσότεροι fans του διαγωνισμού τραγουδιού, στα πρώτα τους σχόλια, λένε ότι το «Alcohol Is Free» είναι μεν ένα συμπαθητικό τραγούδι, ωστόσο, δεν το θεωρούν πρωτότυπο και «φρέσκο» και ικανό να δώσει στην Ελλάδα την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και μία καλή θέση στην κατάταξη.

Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν θερμά το «Alcohol Is Free», αναφέροντας ότι «παντρεύει» τον μοντέρνο ήχο με τον βαλκανικό, έχοντας το ρεμπέτικο ως ελληνικό στοιχείο, με σήμα κατατεθέν το μπαγλαμαδάκι.

Το τι μέλλει γενέσθαι θα το δούμε στις 16 Μαΐου, οπότε και η Ελλάδα διαγωνίζεται στη σκηνή του β’ ημιτελικού, φιλοδοξώντας να πάρει το «εισιτήριο» για τον τελικό τις 18ης Mαΐου.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις Koza Mostra – Αγάθωνα μετά τη νίκη τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top