Αγγελική Νικολούλη: «έχω πάρει διαζύγιο με τον φόβο»

Οι υποθέσεις που σοκάρουν, ο γιός της και ο χρόνος που περνά

Αγγελική Νικολούλη: «έχω πάρει διαζύγιο με ��ον φόβο»

«Ο φόβος αντί να με λυγίσει, με ανδρώνει και προχωρώ πιο δυναμικά στις επικίνδυνες αποστολές», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη και μιλά για τις υποθέσεις – σοκ που παρουσιάζει η εκπομπή της, την απουσία του γιού της, αλλά και τον χρόνο που περνά.

Τονίζοντας πως «δεν ανήκω στους μεμψίμοιρους της τηλεόρασης και δεν καταγράφω στο δρόμο μου παγίδες και τρικλοποδιές», η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως δεν φοβάται να αναλάβει δράση και να εξιχνιάσει υποθέσεις που συγκλονίζουν.

nikolouli1.jpgnikolouli2.jpg

«Η έρευνα μου απορροφά μεγάλη ενέργεια και απαιτεί πολλές ώρες σκληρής δουλειάς. Δεν μου αφήνει χρόνο να σκεφτώ παράλληλη δράση», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη και δεν κρύβει πως της λείπει ο γιός της, που βρίσκεται στην Αμερική: «η σχέση μας είναι όμορφη και παραγωγική. Στις επαφές μας πάντα κάτι τρυφερό και δημιουργικό μένει και στους δυό μας. Ζει μακριά μου, όμως, νιώθω γεμάτη και μόνο στη σκέψη ότι κυνηγάει το όνειρό του και αγωνίζεται για να πετύχει τους στόχους του».

Όπως λέει η παρουσιάστρια, θα μείνει στην τηλεόραση όσο πάει, ενώ αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη, λέγοντας πως «είμαι μονίμως ερωτευμένη με τη ζωή και τη δημιουργία».

Όσο για τον χρόνο που περνάει;
«Η σχέση μας είναι τρυφερή και ζεστή! Τα πάμε πολύ καλά οι δυό μας και αυτό φαίνεται», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη, που πρώτο της μέλημα έχει να ολοκληρώσει τη σεζόν, αλλά και τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top