Μακρυπούλια: Να έβγαινα με σκισμένα ρούχα και μουντζούρες στο «Dancing» λόγω κρίσης;

«Δούλεψα πολύ για να πετύχω όσα έχω πετύχει» υποστηρίζει

Μακρυπούλια: Να έβγαινα με σκισμένα ρούχα και μουντζούρες στο «Dancing» λόγω κρίσης;

​Για τις εμφανίσεις της στο «Dancing with the stars», τις περικοπές στους μισθούς, την φορολογία και τους άνεργους ηθοποιούς μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Τι υποστηρίζει για την κρίση; «Την αντιλαμβάνομαι μέσα από τις μειώσεις των μισθών σε πρόσωπα κυρίως της δουλειάς μου, με τα οποία έχω επαφή , από τις δουλειές που πλέον δε γίνονται , από χίλια δυο προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς. Φοβάμαι για το μπορεί να συμβεί στο μέλλον» λέει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το styling της στο Dancing είναι..υπερπαραγωγή και πολλοί το έχουν σχολιάσει αρνητικά. Η ίδια θεωρεί αστείο να χαρακτηρίζεται αυτό το ντύσιμο προκλητικό. Υποστηρίζει πως «τα ρούχα και όλα τα συναφή δεν είναι δικά μου, αλλά δανεικά , όπως άλλωστε ήταν και προ κρίσης». Ενώ τονίζει πως «επειδή ζούμε στην κρίση τι ύφος θα έπρεπε να έχει το Dancing; Να έβγαινα με σκισμένα ρούχα και να ήμουν βαμμένη με μουντζούρες»;

Για το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει είπε πως είναι τεράστιο ρίσκο, ενώ πρόσθεσε πως «στο ΣΕΙ είναι εγγεγραμμένοι περίπου πέντε χιλιάδες ηθοποιοί. Με στεναχωρεί όταν κάποιος δεν έχει δουλειά, μα δεν θα έλεγα ότι νιώθω ενοχές επειδή έχω δουλειά, διότι κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλη κουβέντα. Δούλεψα πολύ για να πετύχω όσα έχω πετύχει. Δεν μου χαρίστηκαν και δεν μου ήρθαν στο πιάτο. Δεν νιώθω ενοχές, διότι δεν κλέβω από κανέναν τίποτα. Κι αν αύριο εγώ βιώσω την ανεργία, ενώ κάποιοι άλλοι θα δουλεύουν, δεν θα ζητήσω τα ρέστα από κανέναν».
Όσο για τους ρόλους που της έχουν δοθεί λέει ότι «θα παρακαλούσα για έναν κόντρα ρόλο».

Έχει κλέψει ποτέ την εφορία η Ζέτα ; «Ποτέ!! Έχω το σύνδρομο του «”καλού παιδιού”. Ωστόσο, διαφωνώ απόλυτα με όλη αυτή την τερατώδη φορολογία εις βάρο�� των πολιτών» δηλώνει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top