Ο Λιανός, τα ποιήματα και ο… αυγοπόλεμος

Καλεσμένος στον Κωστόπουλο

Ο Λιανός, τα ποιήματα και ο… αυγοπόλεμος

Πρώτη ανάρτηση: 14/02/2013 03:55

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν απόψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής έδωσε χαρτί και στυλό στον καλεσμένο, καθώς και πέντε λέξεις με τις οποίες θα έπρεπε να δημιουργήσει ένα ποίημα για την γυναίκα που αγαπά. Το ίδιο έκανε και ο ίδιος ο Κωστόπουλος για τη Τζένη Μπαλατσινού.

Οι λέξεις που έπρεπε να υπάρχουν στο κείμενο ήταν: Πόλεμος, όνειρο, καρδούλα, γατούλα και βαλεντίνα, λόγω και της ημέρας σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Νικητής για το καλύτερο ποίημα, βάσει χειροκροτήματος του κοινού, ήταν ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής, έβαλε τον Λιανό να ρουφήξει ήλιο μέσα από μπαλόνια. Το ίδιο έκανε και ο Κωστόπουλος με τους δύο άντρες να τραγουδάνε με αστείες φωνές, και το κοινό να ξεσπά σε γέλια.

Τα «μαρτύρια» όμως του Γιώργου Λιανού δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Κωστόπουλος φόρεσε ένα ολόσωμο αδιάβροχο, το ίδιο και ο Λιανός… και τα καλύτερα έρχονται…

«Γιώργο, κάπου εκεί έχει αυγά», είπε ο δημοσιογράφος. Όπως θα καταλάβατε, ο Κωστόπουλος θα έπαιζε αυγοπόλεμο με τον καλεσμένο του. Ο καθένας πήρε από έξι αυγά, κάποια από αυτά ήταν βρασμένα, ενώ άλλα, όπως τα γέννησε η κοτούλα.

Δυστυχώς, σχεδόν όλα τα αυγά ήταν βρασμένα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top