Ομαδική παραίτηση για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ-Παραιτήθηκε και η Πρόεδρος του

Σκοπός η προκήρυξη εκλογών

Ομαδική παραίτηση για το Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ-Παραιτήθηκε και η Πρόεδρος του

Ομαδική παραίτηση με σκοπό την προκήρυξη εκλογών, υπέβαλαν πέντε από τα εννέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ.

Με επιστολή της η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κυρία Ελένη Σπανοποπούλου ανακοινώνει με λύπη τις παραιτήσεις των Γ. Βλαβιανού, Ε. Δελβινιώτη, Α. Δεμερτζή και Π. Τσούτσια και στη συνέχεια ανακοινώνει την δική της παραίτηση.

Στην ανακοίνωση, σημειώνει χαρακτηριστικά, πως «κύριος λόγος των παραιτήσεών μας συνοψίζεται στο γεγονός ότι μετά την επεισοδιακή γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2012 κατά την οποία αμφισβητήθηκε η ικανότητα της Διοίκησής μας να προστατέψει και να διαχειριστεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ στις τραγικές για τη χώρα και το κοινωνικό ασφαλιστικό μας σύστημα συνθήκες ζητήθηκε από τις 4 ενώσεις τα μέλη των οποίων και μέλη του ΕΔΟΕΑΠ με αλλεπάλληλες προσκλήσεις να ορίσουν από κοινού ανεξάρτητη αρχή για τον πλήρη διαφανή και έγκυρα πιστοποιημένο έλεγχο της από εμάς διαχείρισης των αποθεματικών του ταμείου μας».

Σύμφωνα με την κυρία Σπανοπούλου επειδή οι ενώσεις δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αυτή «προτείνουμε την ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Οργανισμού την 27η Φεβρουαρίου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top