Ναταλία Γερμανού: «Δεν υπάρχει μονογαμικός άνδρας! Είναι πολύ σπάνιο!»

«Γι΄αυτό και συγχωρώ την περιστασιακή απιστία»

Για τον έρωτα, τους άνδρες, το παιδί, αλλά και την απιστία μίλησε η Ναταλία Γερμανού, που αποκάλυψε πως είναι σε mood να ερωτευτεί, αλλά ΔΕΝ της… «κάθεται»!

«Εγώ χαμογελάω στον έρωτα, αυτός δεν μου ανταποδίδει το χαμόγελο. Κάτι δεν πάει πολύ καλά!»

Όπως λέει, είναι δύσκολο να την ανεχτεί ένας άνδρας γιατί δεν είναι ένα εύκολο είδος γυναίκας:

«Ένας άνδρας που θα ψάξει να βρει μια σύντροφο, δεν θα ζητήσει το δικό μου πακέτο, αλλά ένα πιο εύκολο κοριτσάκι!»

Πως αντιδρά όμως στην απιστία και τι πιστεύει για τη μονογαμία;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο στον πλανήτη γη, να βρεις ανθρωποειδές γένους αρσενικού, που να είναι μονογαμικό ον! Είναι πάρα πολύ, μα πάρα πολύ σπάνιο! Πιστεύω ότι 8 στους 10 άνδρες δεν είναι μονογαμικοί. Γι’ αυτό και συγχωρώ την περιστασιακή απιστία».

Τι θα την έκανε να βάλει τέλος σε μια σχέση;

«Η φθορά θα με έκανε να φύγω από μια σχέση. Το sex είναι πολύ σημαντικό, είναι υπέροχο και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλά δεν εί��αι τα πάντα. Η συζήτηση, και όταν μπορείς να μιλάς και να γελάς με τον άλλον, όταν μπορεί να καταλαβαίνει τι του λες και να καταλαβαίνεις τι σου λέει, είναι πολύ σημαντικό».

Πώς θα αισθανόταν ολοκληρωμένη όμως;

«Αισθάνομαι ολοκληρωμένη δουλεύοντας. Θέλω να μπορώ να πληρώνω μόνη μου τις υποχρεώσεις μου και να μην ζητάω τίποτα από κανέναν άνδρα. Θέλω να έχω την ανεξαρτησία μου, αλλά και παράλληλα να έχω έναν σύντροφο που θα με ανέχεται όπως είμαι».

Όσο για το αν θέλησε ποτέ να γίνει μάνα;

«Δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι της μητρότητας. Δεν θα έκανα ποτέ ένα παιδί επειδή πρέπει. Γιατί; για να καταντήσει κι αυτό ένα παιδί χωρισμένων γονιών ή να μεγαλώσει με παππούδες και για��ιάδες όπως μεγάλωσα εγώ;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top