Έφυγε από την εκπομπή της ΝΕΤ ο Μαμαλάκης

Παραίτηση λόγω του υπέρογκου κόστους των Σαλαγκούδη – Δάρρα

Έφυγε από την εκπομπή της ΝΕΤ ο Μαμαλάκης

Άδοξο τέλος είχε η πολυδιαφημιζόμενη συνεργασία του Ηλία Μαμαλάκη με την ΝΕΤ: ο γνωστός μάγειρας αποφάσισε να αποχωρήσει, λόγω του... υπέρογκου κόστους της εκπομπής των Σαλαγκούδη – Δάρρα!

Ο Ηλίας συμμετείχε στο «Μεσογείων 136», το απογευματινό μαγκαζίνο που παρουσιάζουν οι Ανθή Σαλαγκούδη και Γιάννης Δάρρας.

Προ ημερών δημοσιεύματα ήθελαν τον μάγειρα να φεύγει από το πλατό την ημέρα της γενικής πρόβας μετά από καβγά, ενώ τώρα πληροφορίες αναφοέρουν πως αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή εξαιτίας του... κόστους της!

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο typologies, το κόστος των Σαλαγκούδη – Δάρρα θα υπερβεί το 1 εκατομμύριο ευρώ, με αποτέλεσμα ο Ηλίας Μαμαλάκης να επιλέγει να αποχωρήσει...

Τι λέει ο Ηλίας Μαμαλάκης για την αποχώρηση του μέσω του προσωπικού του site:

Με τον τίτλο "Τέλος", γράφει στο κείμενο του, πως "πριν μερικές εβδομάδες με κάλεσαν να συμμετάσχω στην εκπομπή 136 της ΝΕΤ. Μια πολλά υποσχόμενη εκπομπή κυρίως δημοσιογραφικού χαρακτήρα με εμπλεκόμενη ολίγη μαγειρική.

Ίσως δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς μου προτείνανε, αλλά βλέποντας τις πρώτες πρόβες ομολογώ ότι δεν μου άρεσε διόλου. Θεώρησα ότι η θέση που μου έδωσαν στην εκπομπή δεν ήταν η σωστή για μένα. Έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω και να υποβάλλω την παραίτησή μου η οποία και έγινε δεκτή αμέσως.

Εύχομαι ολόψυχα τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη όσο και στον Γιάννη Δάρρα να έχουν κάθε επιτυχία στη δουλειά τους και στην δημοσιογραφική ομάδα να βρει τον δρόμο της.
Η τελευταία μέρα συμμετοχής μου ήταν η 28 Δεκεμβρίου 2012.".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top