Τι γράφουν στο twiiter οι επώνυμοι για την εκλογή του Ομπάμα!

Ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις το Hollywood…

Τι γράφουν στο twiiter οι επώνυμοι για την εκλογή του Ομπάμα!

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που περίμεναν πως και πως την εκλογή του Ομπά��α στις προεδρικές εκλογές και φυσικά να την αναρτήσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter!!

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει στο star.gr, οι celebrities του Hollywood ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις..Και οι περισσότεροι στήριζαν τον Ομπάμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από ότι φάνηκε τα κατάφεραν.

Μερικά από τα tweets που διαβάσαμε είναι τα ακόλουθα:

Eva Longoria: «Καταπληκτική ομιλία. Εξελέγη για δεύτερη φορά . Η Αμερική είναι και θα μείνει ενωμένη για το καλύτερο όλων τν Αμερικανών».

Lady Gaga: «Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή της Κολομβίας. Συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε!! Είμαστε τόσο περήφανοι που είμαστε αμερικάνοι. Ναι! Ναι! Ναι»!

Και από τον ενθουσιασμό της για τη νίκη του Ομπάμα ανέβασε μια φωτογραφία με την ίδια και τους συνεργάτες της στο twitter.

gaga2.jpg
Και ο Justin Bieber ψήφισε για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές, καθώς πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 18 του χρόνια. Ο τραγουδιστής έγραψε:«Αισθάνομαι μια συγκίνηση αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Ομπάμα. Είμαι Καναδέζος, οπότε μια χαρά»..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top