Πότε κυκλοφορεί και πώς θα λέγεται η νέα εφημερίδα του Α. Δελλατόλα;

Κάνε κλικ και μάθε τα πάντα για τη νέα εκδοτική προσπάθεια

Πότε κυκλοφορεί και πώς θα λέγεται η νέα εφημερίδα του Α. Δελλατόλα;

Από τις 12 Νοεμβρίου και κάθε μέρα (Δευτέρα – Σάββατο) και υπό τον τίτλο «6 Μέρες» θα κυκλοφορήσει η νέα εφημερίδα του Αντώνη Δελλατόλα!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι», εμπνευσμένος από την ιστορική γαλλική εφημερίδα «Liberation», κυκλοφορεί νέα εφημερίδα κεντροαριστερής γραμμής.

Στόχος της «6 Μέρες» θα είναι να αποτελέσει ένα πεδίο έκφρασης της «όλης Αριστεράς» και θα είναι έντονα παρεμβατική, με ανάλυση και άποψη, σε όλο το εύρος των μεγάλων πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών θεμάτων όσο και στον πολιτισμό. Δημοσιογραφικά θα επιχειρήσει να βρίσκεται «ένα βήμα μπροστά» από την είδηση και δεν θα αρκείται στην τυπική καταγραφή της, αλλά θα προσφέρει μια σφαιρική οπτική με σκοπό να παρουσιάζει μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας.

Η εφημερίδα θα απασχολεί περίπου 50 δημοσιογράφους, μερικοί εκ των οποίων προέρχονται από την «Ελευθεροτυπία», ενώ το πρωτοσέλιδό της δεν θα είναι στατικό, αλλά θα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες σχεδιαστικές παραλλαγές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top