Λ. Λαζόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Είμαστε κοντά στους φούρνους»

«Την απάντηση στη Χρυσή Αυγή θα τη δώσουν οι Έλληνες μετανάστες»

Λ. Λαζόπουλος για Χρυσή Αυγή: «Είμαστε κοντά στους φούρνους»
Πρεμιέρα σήμερα για τον Λάκη Λαζόπουλο, που α��ού έκανε μια χαλαρή έναρξη με το Gangdam style, είπε να περάσει στα σοβαρά θέματα. Ένα από αυτά φυσικά και η άνοδος της Χρυσής Αυγής.

«Όλοι μιλάμε πλέον για τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή τα κατάφερε, άλλαξε την ατζέντα. Πέρσι κυνηγούσαμε τους πολιτικούς, φέτος κυνηγάμε τους Πακιστανούς, δεν είναι και λίγο. Ότι οι Πακιστανοί υπόγραψαν τα μνημόνια. Αυτό καταλάβαμε τόσο καιρό οι Έλληνες. Κανείς δεν αντιλέγει ότι το ζήτημα των παράνομων μεταναστών είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο επί σειρά ετών δεν το επέλυσαν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις. Αλλά όποιος σπέρνει μίσος θα θερίσει και μίσος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και σχολιάζοντας τον φασιστικό χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου είπε:

«Είναι αλήθεια ότι δεν βαρύνονται με οικονομικά σκάνδαλα, αλλά δεν κυβέρνησαν κιόλας, αλλά ούτε και οι άνθρωποι της Αριστεράς βαρύνονται από οικονομικά σκάνδαλα. Επειδή λοιπόν τα χέρια είναι καθαρά πρέπει να τα λερώνουμε με εγκλήματα; Να παίρνουμε κατσαβίδια και μαχαίρια και να τα χώνουμε στους ξένους; Γιατί σε λίγο θα φτάσουμε στους φούρνους, κοντά είμαστε, να τους βάζουμε στους φούρνους».

Προσπαθώντας μάλιστα να εξηγήσει το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είπε ότι τα στελέχη της ζούνε σε ένα παραλήρημα εθνικού πριαπισμού.

«Ζούμε σε ένα παραλήρημα εθνικού πριαπισμού. Αυτοί έχουν πάθει εθνικό πριαπισμό. Νο0μίζουν ότι την έχουν μεγαλύτερη από όλους. Την αγάπη για την πατρίδα, τη σημαία την έχουν μεγαλύτερη, έχουν τη μεγαλύτερη πίστη για το Θεό. Αν νομίζετε ότι αυτός που κρατάει μεγαλύτερο σταυρό είναι καλύτερος Χριστιανός, εγώ λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης, γιατί έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι που νιώθει ότι δεν το έχει», είπε.

Όσο για τις φωνές που λένε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε:

«Γιατί να βγει εκτός νόμου; Τους έφερε ο κόσμος. Αυτοί τους έφεραν, αυτοί θα τους βγάλουν. Το μόνο που κάνουνε είναι να τους ενισχύσουν» και πρόσθεσε:

«Την απάντηση στη Χρυσή Αυγή για τους μετανάστες θα την δώσουν οι Έλληνες μετανάστες», αναφερόμενος στις έντονες αντιδράσεις των Ομογενών της Νέας Υόρκης στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να ανοίξει γραφεία εκεί.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top