Πρεμιέρα σήμερα για τις εκπομπές του Star!

Μάθε τι μας ετοιμάζουν «Μεσημεριανή Μελέτη», «Μίλα» και «ΦΜ Live»

Πρεμιέρα σήμερα για τις εκπομπές του Star!

Αποκλειστικά θέματα, ακόμα περισσότερο κέφι και πολλές εκπλήξεις μας υπόσχονται η «Μεσημεριανή Μελέτη», το «Μίλα» και το «ΦΜ Live», που ξεκινούν σήμερα στο Star!

Η Ελεωνόρα Μελέτη θα μας καλωσορίσει στη νέα τηλεοπτική σεζόν στις 13:00, γιορτάζοντας με τους τηλεθεατές τα γενέθλιά της! Εκτός από τα αποκαλυπτικά θέματα, στην «Μεσημεριανή Μελέτη» θα δούμε την Μαριέττα Χρουσαλά λίγο πριν γεννήσει, τον τριπλό Παραολυμπιονίκη μας Αριστείδη Μακροδημήτρη και ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας να μιλά για τα προσωπικά του.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 15:30 η Τατιάνα Στεφανίδου, με το «Μίλα» να φιλοξενεί την πρώτη συνέντευξη της τηλεοπτικής Σιλά σε ελληνικό κανάλι! Η παρουσιάστρια συνάντησε την Τουρκάλα ηθοποιό στην Κωνσταντινούπολη και εκείνη της άνοιξε την καρδιά της…

Με κέφι από τους τίτλους αρχής, στους οποίους τραγουδούν παρέα με το συγκρότημα Melisses, ο Φώτης και η Μαρία μας περιμένουν στις 17:50, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Το «ΦΜ Live» υπόσχεται και φέτος πολλή σάτιρα και χιούμορ, που θα κάνει τα απογεύματά μας ακόμα πιο κεφάτα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top