Ν. Χατζηνικολάου: «η κόρη μου θα βγει από το σπίτι στα 22»

Τι έλειψε στον δημοσιογράφο και θέλει να φτιάξει τάφρο;

Ν. Χατζηνικολάου: «η κόρη μου θα βγει από το σπίτι στα 22»

Υπερπροστατευτικός από… την κούνια θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου με την μοναχοκόρη του, καθώς, όπως ο ίδιος είπε, θα την αφήσει να βγει από το σπίτι στα 22 της, ενώ γύρω γύρω θα κατασκευάσει τάφρο!

«Ήταν ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό καλοκαίρι για μένα. Διακοπές δεν κάναμε, γιατί είχαμε την εγκυμοσύνη και κατόπιν τον ερχομό της κόρης μας», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος στην πρεμιέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αποκαλύπτοντας ότι του έλειψαν οι διακοπές και ο ύπνος.

Όπως εξήγησε, «η μικρή ξυπνάει κάθε μία με μιάμιση ώρα για να φάει και από την άλλη, ο 18χρονος γιός μου βγάζει τα "σπασμένα" του γυμνασίου και του λυκείου και γυρίζει αργά το βράδυ από διασκέδαση. Τον περιμένω μέχρι τις δύο, τρείς να επιστρέψει».

«Οι πιο φυσιολογικοί είναι οι μικρότεροι γιοί μου, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, 5 και 3.5 χρονών αντίστοιχα, που πέφτουν κανονικά στην ώρα τους για ύπνο και ξυπνάνε το πρωί, με τη μία», συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και κατέληξε χαριτολογώντας ότι η μικρή «θα βγει από το σπίτι στα 22 της και γύρω γύρω θα της φτιάξω μια τάφρο»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top