Για πρώτη φορά: Ο Κεδίκογλου μιλά για την επιλογή του Λιάτσου στην ΕΡΤ

«Και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν»

Πρώτη ανάρτηση: 01/09/2012 22:36​

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ο Αιμίλιος Λιάτσος αναμένεται να αναλάβει την γενική διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου, για πρώτη φορά, μίλησε στον Βήμα Fm, 99.5, για την επιλογή που έκανε, του γνωστού δημοσιογράφου στην κρατική τηλεόραση.

«Στις επιλογές των προσώπων στην ΕΡΤ, είχα την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία που δεν δεχόντουσαν κανέναν. Όποιον και να ανέφερες για οποιοδήποτε πόστο στην ΕΡΤ, κάποιος θα υπήρχε να του προσάψει κάτι. Κάποια στιγμή είχα πει χαριτολογώντας, ότι και τον Ιησού να έφερνα στην ΕΡΤ, κάποιο κουσούρι θα του έβρισκαν», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε πως «ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ένας συνάδελφος, ο οποίος έχει θητεύσει σε πολλά πόστα , έχει μια μακρά πορεία, έχει μια μεγάλη εμπειρία και μετά από εισηγήσεις , αποφάσισα να τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση».

Στον ίδιο τόνο συνέχισε, λέγοντας πως «όπως ξέρετε, στη δημοσιογραφία, έχουμε κάνει όλοι δουλειές, που μπορεί σε κάποια στιγμή να μην ήταν ακριβώς στο πνεύμα που θέλαμε. Να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά κι εγώ έχω κάνει εκπομπές ποικίλης ύλης. Και νομίζω ότι δεν μπορεί κάποιον να τον κατηγορείς επειδή δούλεψε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top