Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Προσπαθώ να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου από το σύζυγο μου"

Τι είπε η παρουσιάστρια σε συνέντευξη της

​Για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει στον Ant1 αλλά και για τη σχέση της με το σύζυγο της, μίλησε σε συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία του FTHIS μέχρι τώρα, αν και η ίδια αναγνωρίζει την "όχι και τόσο καλή" επιλογή της έναρξης της εκπομπής σε περίοδο Ολυμπιακών Αγώνων. Ωστόσο, κρίνει ότι τις πραγματικές εξετάσεις η εκπομπή θα της δώσει από τη λήξη των Ολυμπιακών και έπειτα!

Από την άλλη, παραδέχτηκε πως επειδή πέρασε καλά στην τ��λεόραση και σταμάτησε εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων, ήθελε να επιστρέψει και της είχε λείψει πολύ.

Όσον αφορά στην κακή κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς είπε: "Με στεναχωρούν τα σχόλια για την προσωπική μου ζωή και όχι για τη δουλειά μου. Δεν με πειράζει ν'αναφέρονται στο σύζυγο μου... με στεναχωρεί όμως, όταν χρησιμοποιούν τον άντρα μου ή κάποιον από το οικογενειακό μου περιβάλλον για να "χτυπήσουν" εμένα!"

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ζεύγους τους δίνει λίγο ελεύθερο χρόνο μαζί, αλλά ουσιαστικό... καθώς η Σταματίνα παραδέχεται πως παίρνει πολλά πράγματα από το Θέμη.

"...Προσπαθώ να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου, γιατί είμαι μ'έναν άνθρωπο που ��χει ένα πολύ καλό λεξιλόγιο και προπαθώ και εγώ παράλληλα να το βελτιώσω. Είναι πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα που θαυμάζω και παίρνω από εκείνον!" είπε η όμορφη παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top