Κι άλλος Έλληνας τηλεμάγειρας πάει Αμερική!

Ποιός θα ακολουθήσει Μαρία Λόη και Αργυρώ Μπαρμπαρήγου;

Κι άλλος Έλληνας τηλεμάγειρας πάει Αμερική!

Τα… χνάρια της Μαρίας Λόη και της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου θα ακολουθήσει ένας Έλληνας μάγειρας, που γνωρίσαμε από τηλεοπτική εκπομπή: βαλίτσες για Αμερική ετοιμάζει ο Ευτύχης Μπλέτσας!

Ο νεαρός σεφ -που έγινε ευρέως γνωστός από την εκπομπή «Η Κουζίνα Της Μαμάς»- δέχθηκε πρόταση για δική του εκπομπή στην αμερικανική TV.

Όπως είπε ο ίδιος στο «TV Έθνος», στην πρόταση που του έγινε έπαιξε μεγάλο ρόλο η ιντερνετική εκπομπή μαγειρικής που έχει: «αυτή τη στιγμή είναι ανεβασμένα 670 βίντεο με συνταγές, αλλά και άλλου τύπου tips για την καθημερινότητα, τις σχέσεις, τη μουσική, ακόμη και βίντεο που ανεβάζουμε με την κοπέλα μου την Ηλέκτρα. Έχω 120.000 θεάσεις βίντεο τον μήνα, πάνω κάτω 4.000 τη μέρα. Έτσι, κάποια στιγμή η εικόνα μου «ταξίδεψε» και είχα την πρόταση για την Αμερική. Αυτή την περίοδο δουλεύουμε στην προώθηση της εκπομπής, ώστε να βρει διανομή σε τηλεοπτικούς σταθμούς και καλωδιακά δίκτυα στις Η.Π.Α και στον Καναδά».

«Στόχος μου είναι να παρουσιάζω απλές και νόστιμες συνταγές του σήμερα, που συνδυάζουν την ελληνική κουζίνα και την οικονομία στην τσέπη μας. Θέλω να δείξω πώς χρησιμοποιούμε π.��. το ελαιόλαδο που στην Αμερική και ότι στο εξωτερικό γενικότερα το χρησιμοποιούν με άλλο τρόπο απ’ ό,τι εδώ. Θέλω να ενσωματώσουν ελληνικά προϊόντα στις δικές τους συνταγές και να μάθουν για τη μεσογειακή κουζίνα με τρόπο απλό», πρόσθεσε ο Ευτύχης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top