Δυο δυο τ΄ αλλάζει τα μαγιό στα Άχλα η Ελένη!-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φιλιά με το Ματέο και αγκαλιές με μωρά στη θάλασσα!

Δυο δυο τ΄ αλλάζει τα μαγιό στα Άχλα η Ελένη!-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πασαρέλα έκανε τα Άχλα της Άνδρου η Ελένη!

Η παρουσιάστρια, συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα διακοπών στο αγαπημένο της καταφύγιο, και όπως είναι φυσικό, τον περισσότερο χρόνο της τον «έφαγε» στην παραλία, από την οποία την προηγούμενη εβδομάδα, «ανέβαζε» φωτογραφίες στο Twitter της.

Η παρουσιάστρια, παρέα με τα τρία παιδιά της και φυσικά τον σύντροφο της Ματέο, απόλαυσε τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της Άνδρου, ενώ δεν σταμάτησε να φροντίζει τα παιδιά της, αφού συνεχώς τα κυνηγούσε με ένα ταπεράκι στην παραλία, το οποίο είχε μέσα φρούτα.

Και επειδή η Ελένη είναι γεννημένη μαμά και είναι γνωστή η αδυναμία της στα μωρά, δεν έχασε την ευκαιρία, να κρατήσει αγκαλιά ένα μωράκι του οποίου η μαμά, της το εμπιστεύτηκε για λίγο, ώστε να παίξει μαζί του στη θάλασσα.

Χαλαρή, χωρίς μακιγιάζ και με sexy μαγιό η παρουσιάστρια, έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού τη μια μέρα εμφανιζόταν με μπλε bikini με βολάν στο πάνω του μέρος, και την άλλη με μωβ μαγιό.

Μάλιστα κάθε φορά που έβρισκαν την ευκαιρία, Ελένη και Ματέο αντάλλασαν καυτά φιλιά και αγκαλιές στην παραλία, αφού ο έρωτας τους… καλά κρατεί!

Κάντε κλικ και δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της Ελένης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top