ΔΕΙΤΕ: Τα βαφτίσια του Λιάγκα Junior στην Τήνο! Ποιά ήταν η πιο συγκινητική στιγμή;

Τι δήλωσαν αμέσως μετά, Λιάγκας-Σκορδά και οι επώνυμοι καλεσμένοι τους;

ΔΕΙΤΕ: Τα βαφτίσια του Λιάγκα Junior στην Τήνο! Ποιά ήταν η πιο συγκινητική στιγμή;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, που βάφτισαν τον μονάκριβο τους Γιαννάκη στην Τήνο, και όλα πήγαν κατ΄ευχήν, μιας και δεν ακούστηκε καθόλου κλάμα από τον μικρό Γιαννάκη:

«Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι, εγώ τουλάχιστον, αλλά όλα πήγαν πάρα πολύ όμορφα. Βοήθησε και ο καιρός… ο Γιάννης δεν έκλαψε…» δήλωσε η Φαίη Σκορδά,η οποία έλαμπε μέσα στη maxi τουαλέτα της στο χρώμα της άμμου, με τον Γιώργο Λιάγκα από δίπλα να συμπληρώνει:

«Επιλέξαμε να το κάνουμε μακριά από την Αθήνα με τη λογική ότι ήμασταν γύρω στα 100 άτομα, 50 συγγενείς και 50 φίλοι, άτομα που είναι κοντά μας, τους αγαπάμε και μας αγαπάνε!»

Από τις πιο ξεχωροστές και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν οι τρεις τους, χόρεψαν μαζί τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Μάριου Φραγκούλη που είναι ένα νανούρισμα και συνήθως μ΄αυτό κοιμάται ο μικρός Γιαννάκης.

Εκεί και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο ένας εκ των δυο νονών,ο οποίος ευχήθηκε στο βαφτιστήρι του, να «έχει υγεία και να μεγαλώσει με τους γονείς του πάντα δίπλα του να τον αγαπούν, να τον νοιάζονται και να φροντίζουν γι΄αυτόν!»

Όπως είναι φυσικό, δεν έκρυψε και τη χαρά του που σε λίγο καιρό από τώρα, θα καλωσορίσει σπίτι του την κόρη:

«Είναι κόρη! Νιώθω πολύ χαρούμενος μετά από 3 γιους. Την περίμενα, θα έρθει κάπου εκεί στα μέσα Αυγούστου, το περιμένω με ανυπομονησία και χαρά! Ήταν η ώρα γιατί κόντευα να φτιάξω ομάδα μπάσκετ!»

Για την ιδιαίτερη σχέση του με το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά, μίλησε όμως και ο έτερος νονός, Θάνος Παράσχος:

«Εδώ και πολύ καιρό έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση, από τότε που ξεγέννησα τη Φαίη και πολύ νωρίτερα. Τα τελευταία χρόνια κάνουμε πολλή παρέα!»

Σύσσωμο όμως, ήταν και το team του «Πρωινό mou» στην Τήνο. Όπως σας γράψαμε και από το star.gr, Ουγγαρέζος, Συνατσάκη, Πετρετζίκης, Σταμάτη και Θεοδώρου ντύθηκαν σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε για να ευχηθούν στο μικρό Γιαννάκη:

«Καλότυχο να είναι, υγεία και να παραμείνει χαμογελαστό όπως το γνωρίσαμε!» ευχήθηκε ο Ουγγαρέζος, με τη Συνατσάκη από δίπλα να είναι solo χωρίς τον Μύρωνα Στρατή, αφού όπως είπε «Μύρωνας έχει συναυλίες και δεν κατάφερε να είναι εδώ δυστυχώς!»

Εκεί και η Ράνια Θρασκιά, η οποία αποκάλυψε πως «για ένα διάστημα ακόμα θα είμαι σπίτι, ούτως ή άλλως για τη δουλειά είναι μια εποχή που κανείς δεν μπορεί να προγραμματίσει κάτι με ασφάλεια. Οπότε προς το παρόν επενδύω στην οικογένεια μου!»

Τέλος, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός, ευχήθηκαν «να μας ζήσει, να είναι ευτυχισμένος και ευλογημένος!» ενώ η Όλγα Λαφαζάνη τόνισε πως όλα «ήταν πάρα πολύ ωραία και ο Γιάννης δεν έκλαψε καθόλου!»

Κάντε κλικ στο videο και δείτε όλα όσα έγιναν στη βάφτιση του Λιάγκα Junior!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top