Αγωγή κατά του Facebook από τους ίδιους τους μετόχους του!

Έπεσε το ποσοστό του social media στο χρηματιστήριο

Το Facebook μπήκε στο χρηματιστήριο την 17η του Μαΐου με τιμή ανάλογη των 38 δολαρίων ανά μετοχή. Από ότι φαίνεται όμως έχει αρχίσει να παίρνει τον κατήφορο. Αυτό το γνώριζαν πολύ καλά οι μέτοχοι της εταιρείας ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται τα άτομα που αγόρασαν μετοχές.

Πριν από λίγες ώρες κατατέθηκαν αγωγές από τους μετόχους που αγόρασαν κεφάλαια και τα επένδυσαν στο χρηματιστήριο , καθώς ισχυρίζονται ότι η εταιρεία κράτησε κρυφές τις προβλέψεις για τα χαμηλά κέρδη.

Οι αγωγές δεν στρέφονται μονάχα στο social media, αλλά και στις τράπεζες που το υποστήριξαν. Η μεγάλη πτώση που σημείωσε το Facebook, από 38 στα 32 δολάρια ανά μετοχή θεωρείται κακή πορεία από τους επενδυτές της, οπότε και κατέθεσαν αγωγή.

Η πορεία του στο χρηματιστήριο θα δείξει εάν είχαν δίκιο ή άδικο.

Πάντως, με τόσα κέρδη που αποφέρει το συγκεκριμένο network είναι παράλογο και να παραπονιούνται για την πορεία του, αλλά και πως δεν ενημερώθηκαν σχετικά με την επένδυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top