ΝΑ γιατί η ελληνίδα Georgia Salpa είναι η 5η πιο sexy γυναίκα του κόσμου!

ΔΕΙΤΕ την με καυτό άσπρο bikini και καμπύλες που «σκοτώνουν»

Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως τυχαίο δεν ήταν, και το ότι η Georgia Salpa ανακηρύχθηκε ως η ΠΕΜΠΤΗ κατά σειρά πιο sexy γυναίκα του κόσμου, ανάμεσα σε όχι μια και δυο, αλλά 100 γυναίκες!

Η ελληνίδα καλλονή που μένει μόνιμα στο Λονδίνο και την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο βρετανικό «Celebrity Big Brother», πέταξε μέχρι την Marbella της Ισπανίας μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου και γιόρτασε τα 27α γενέθλια της.

Οι εικόνες «μιλάνε» από μόνες τους, μιας και το άσπρο καυτό bikini της 27χρονης Georgia, μαγνήτισε τα βλέμματα, αποδεικνύοντας γιατί η καλλονή είναι μέσα στην δεκάδα των πιο καυτών γυναικών.

Με καμπύλες που κόβουν την ανάσα και πλούσια τα… ελέη, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κάνει μια ολόκληρη παραλία να την κοιτά αποχαυνωμένη.

Η ίδια πάντως, δεν έδειχνε να βρίσκεται και σε πολύ καλή διάθεση, μιας και σε πολλές φωτογραφίες, οι παπαράτσι την έχουν τσακώσει να κάνει διάφορες γκριμάτσες δυσαρέσκειας.

Λέτε να την έπιασε καμία περίεργη… κρίση ηλικίας;;;

Κάντε κλικ στο video και δείτε απόσπασμα από τη συμμετοχή της στο "Celebrity Big Brother", που την έκανε διάσημη ανά τον κόσμο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top