Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της στην κουζίνα!

Ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό;

Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της στην κουζίνα!

Ο σεφ της Ελένης Μενεγάκη, Βασίλης Καλλίδης έγραψε δικό του βιβλίο με συνταγές και μίλησε για ..τηλεμαγειρέματα!

Στην ερώτηση ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό της Μενεγάκη ο σεφ απαντά «δεν ξέρω ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή. Έχει φάει τόσα πράγματα αυτή η γυναίκα ,νομίζω βίδες χωριάτικες»!!

Όσο για το αν η Ελένη είναι καλή μαγείρισσα, ο Βασίλης δηλώνει πως «μαγειρεύει αρκετά και ..καλά. Όλες οι συνταγές μου είναι τυπωμένες μέσα σε μια μεμβράνη στην άκρη του πάγκου και την περιμένουν κάθε μεσημέρι. Τις βάζει στην τσάντα της και τις μαγειρεύει».

Πως είναι η συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του; «η Ελένη είναι μια χαρά μαζί μου. Μακάρι να είμαστε και του χρόνου μαζί. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε, δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι».

Ο Καλλίδης δηλώνει πως «έκανα κάποια γυρίσματα για μια εκπομπή σε αμερικάν��κο κανάλι. Η νέα ελληνική κουζίνα είναι η τελευταία λέξη της μόδας στο εξωτερικό . Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, όπου πεις ότι είσαι Έλληνας σου ανοίγουν τις πόρτες».

Όσο για τη νέα ελληνική κουζίνα δηλώνει πως «είμαστε καμιά δεκαριά, εικοσαριά μάγειρες στην Ελλάδα που ξεκινήσαμε το κίνημα νέα ελληνική κουζίνα. Δηλαδή κάναμε τον μουσακά παγωτό, τη φασολάδα κεφτέ και ..είναι πολύ νόστιμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top