Άλλαξε γνώμη η ΕΡΤ: από το Μπακού η μετάδοση της Eurovision

Θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν η Μαρία Κοζάκου

Άλλαξε γνώμη η ΕΡΤ: από το Μπακο�� η μετάδοση της Eurovision
Ανατροπή στην ανατροπή η ΕΡΤ: μετά την κατακραυγή για την απόφαση να μεταδώσει την Eurovision από… την Αθήνα, αποφασίστηκε η Μαρία Κοζάκου να ταξιδέψει μέχρι το Μπακού και η αποστολή της κρατικής TV να μην περιλαμβάνει μόνο την αρχηγό.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ελέω κόστους, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης είχαν αποφασίσει η Μαρία Κοζάκου να μείνει στην Αγία Παρασκευή και να μεταδίδει από στούντιο όσα θα βλέπαμε κι εμείς από τον καναπέ μας.

Τελικά, η ΕΡΤ θα στείλει στο Αζερμπαϊτζάν την πιο ολιγομελή αποστολή ever, καθώς θα ταξιδέψουν η αρχηγός της αποστολής και η παρουσιάστρια, η οποία θα μεταδώσει τα τεκταινόμενα στο «Crystal Hall» μόνη της, χωρίς δηλαδή τον Γιώργο Φρατζεσκάκη με τον οποίο την είδαμε στον ελληνικό τελικό.

Η απόφαση ελήφθη μετά τον σάλο που προέκυψε για την «κονσέρβα» μετάδοση, αλλά και την κριτική ότι με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε να «κοπεί» και η αποστολή δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην Πολωνία και την Ουκρανία το καλοκαίρι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top