Μοντέλα χορεύουν και η Kate Moss... «τύφλα»!

Αυτά είναι τα καλύτερα βίντεο μόδας για το 2011

Μοντέλα χορεύουν και η Kate Moss... «τύφλα»!

Επώνυμες παρουσίες, χρώματα, μουσική, έξυπνες ιδέες και... την Κate Moss μεθυσμένη περιέχουν τα καλύτερα βίντεο μόδας της χρονιάς που φεύγει, όπως τα ξεχωρίζει η εφημερίδα «Telegraph»!

Στην κορυφή συναντάμε την καμπάνια της Lanvin για της κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011, στην οποία πρωταγωνιστούν...χορεύοντας οι Karen Elson, Raquel Zimmermann και Alber Elbaz.


Στην δεύτερη θέσηβρίσκονται τα δάχτυλα της Chanel στην διαφήμιση για τα φθινοπωρινά βερνίκια νυχιών της και στην τρίτη η Kate Moss, που προσπαθεί να αποπλανήσει ένα... αρκουδάκι ενώ είναι «τύφλα» στο μεθύσι!

Η Lindsey Wixson που θριάμβευσε στις πασαρέλες της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη είναι στην τέταρτη θέση ως το καλύτερο έφηβο μοντέλο και στην πέμπτη ο «κολλητός» της Lady Gaga, Rick Genest, που επιστράτευσε... ζόμπι για να διαφημίσει το κονσίλερ της Dermablend.


Την καμπάνια της Agent Provocateur συναντάμε στην έκτη θέση, ενώ ακολουθούν οι ξανθιές στις κυλιόμενες του Saks Fifth Avenue και η καμπάνια της Prada για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011.

Στις δύο τελευταίες θέσεις βρίσκονται το μοντέλο Cara Delevingne και οι συνάδελφοί της από το Casting Call, Jourdan Dunn, Karlie Kloss και Lindsey Wixson.




Δείτε την καμπάνια της Lanvin, το καλύτερο βίντεο μόδας του 2011!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top