Στο club των παντρεμένων ο Γιώργος Λεμπέσης

«Στήσιμο» από την νύφη, επώνυμοι καλεσμένοι & εκπλήξεις

Στο club των παντρεμένων ο Γιώργος Λεμπέσης

Επεισοδιακός ήταν ο γάμος του τραγουδιστή Γιώργου Λεμπέση με την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία. H νύφη τον έστησε 35 ολόκληρα λεπτά στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού!

Φορώντας το κλασσικό μαύρο γαμπριάτικο κοστούμι με παπιγιόν, ο Γιώργος περίμενε υπομονετικά την καλή του, στα σκαλιά του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα, προσπαθώντας να μετριάσει το άγχος του.

«Εννέα χρόνια περίμενε την πρόταση η Σοφία και γι’ αυτό μάλλον αργεί», είπε ο Γιώργος Λεμπέσης στο κεντρικό δελτίο του STAR. Μη νομίζετε, όμως, ότι της κράτησε μούτρα… Αντίθετα, είπε ότι την αγαπά πάρα πολύ και χαλάλι της η καθυστέρηση.

Η Σοφία κατέφτασε συνοδευόμενη από τον παππού και τον αδερφό της, ντυμένη με ένα υπέροχο λευκό νυφικό δια χειρός Μαρίας Κονίδη. «Είναι κούκλος, είναι ο ομορφότερος άνδρας του κόσμου», είπε η νύφη στην κάμερα του Star και απολογήθηκε για το στήσιμο, λέγοντας πως δεν ήθελε να αργήσει αλλά έπρεπε να συντονίσει πολλά πράγματα.

Κάπου εκεί είχαμε και το ευτράπελο της βραδιάς, με τον Γιώργο να φωνάζει από τα σκαλιά: «Τι θα γίνει, θα ανέβεις; Θα φύγω!».

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Μαζοκοπάκης και η σύζυγός του, ενώ ακολούθησε πάρτι στο «Messiah», όπου ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη γυναίκα του ένα ακυκλοφόρητο νέο τραγούδι με τον τίτλο «Μαγεμένο Νησί».

Μεταξύ των επωνύμων που τίμησαν το ζευγάτι ήταν ο Θανάσης Πάτρας με την σύζυγό του, ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τζαβαλιά, ο Νίκος Νομικός με την σύζυγό του, η Στέλλα Κονιτοπούλου, o Γιώργος Πολυχρονίου, η Σοφία Παθέκα, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πάμελα και ο Λευτέρης Πανταζής.

Γιώργος και Σοφία γνωρίστηκαν πριν από εννέα χρόνια στη Θεσσαλονίκη σε ένα πάρτι γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού και, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος, η συνάντησή τους ήταν το… «δάγκωμα της κόμπρας».

Ο τραγουδιστής έκανε την πολυπόθητη πρόταση πριν από δύο χρόνια και τελικά κατάφεραν τώρα να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να ενώσουν τις ζωές τους

Δείτε τι δήλωσε στο δελτίο του STAR ο αγχωμένος Γ. Λεμπέσης

πρώτη ανάρτηση: 12/07, 22:00

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top