Διεθνής αθλητής παρτενέρ σε ρoζ DVD

Ζήλεψε την... Τζούλια

Διεθνής αθλητής παρτενέρ σε ρoζ DVD

Μπορεί να προετοιμάζεται για τους Βαλκανικούς Αγώνες, ωστόσο, Έλληνας διεθνής βρήκε χρόνο να «αγωνιστεί» σε ταινία πορνό! Να ‘ταν η Τζούλια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα δηλαδή...

Πρόκειται για τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, μέλος της Εθνικής μας ομάδας στο μοντέρνο πένταθλο, ο οποίος συμμετέχει σε ροζ DVD με πρωταγωνίστρια το ξανθό μοντέλο και πανελίστρια Λάουρα.

Το «Laoura Does Loutraki», όπως θα λέγεται η ταινία που θα κυκλοφορήσει οσονούπω, γυρίστηκε στο ίδιο κρεβάτι με το «πόνημα» της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Και αν η δεύτερη προτίμησε εισαγόμενο παρτενέρ, η Λάουρα επέλεξε Έλληνα και, μάλιστα, διεθνή!

«Το ότι συμμετέχω σε μια αισθησιακή ταινία δεν σημαίνει ότι θα αφήσω τον αθλητισμό», δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» ο 23χρονος αθλητής, που δεν παρέλειψε να παινέψει τα... προσόντα του.

Σιγά μην... τρακάρεις πουθενά ή τα πατήσεις τα προσόντα και ψάχνουμε να βρούμε αντικαταστάτη μετά...

Γιώργος και Λάουρα γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες, όταν εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή ως μοντέλα. Όπως λέει ο 23χρονος, δέθηκαν από την πρώτη στιγμή και η χημεία τους είναι τόσο εκρηκτική που βγαίνει ακόμα και στο κρεβάτι.

«Το σεξ με την Λάουρα μπορεί να συγκριθεί μόνο με το άθλημα του μαραθωνίου», δηλώνει στην εφημερίδα ο αθλητής.

Ε τότε άσε το πένταθλό και γίνε «μαραθωνοδρόμος»...

Ελπίζουμε, πάντως, να μην κουράστηκε πολύ το παλικάρι και στους Βαλκανικούς δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του! Όχι τίποτε άλλο... μην τον βγάλουν από την Εθνική και άντε να περιμένει το επόμενο DVD για να κάνει το κομμάτι του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top