Βαφτίζουν τον γιό Κουρκούλης - Κελεκίδου

Και το όνομα αυτού... Αθανάσιος - Ραφαήλ

Βαφτίζουν τον γιό Κουρκούλης - Κελεκίδου

Με ένα τραγούδι ειδικά για την περίσταση, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου καλούν συγγενείς και φίλους στην βάφτιση του μονάκριβου γιού τους, σήμερα το απόγευμα. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Αθανάσιος - Ραφαήλ!

Το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Μάλιστα, τα δύο ονόματα που θα πάρει προέρχονται από τάμα των γονιών του, αφού η γέννησή του ήταν το θαύμα της ζωής τους.

Νονές θα είναι η Μαρία Κλαδά και η Μαρίνα Κελεκίδου.

Καλλιτεχνικές φλέβες ο Νίκος και η Κέλλυ, οπότε το προσκλητήριο δεν θα μπορούσε να μην έχει κάτι από μουσική! Έχει λοιπόν την μορφή ενός CD, το οποίο κοσμεί ένα οικόσημο με μια κορώνα και δύο πιπίλες.

Στο CD υπάρχει το τραγούδι «Η Πρώτη Μου Φορά», που έγραψε ο μπαμπάς και ερμηνεύει η μαμά με τον μικρό στα... φωνητικά, ενώ στο μπροστινό του τμήμα υπήρχε το πρώτο υπερηχογράφημα!

«Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια χώρα μακρινή ζούσε ένας πρίγκιπας που δεν είχε όνομα. Όλοι τον αγαπούσαν γιατί γελούσε πολύ και χάριζε χαρά και ευτυχία σε όλους. Η καλή νεράιδα για να τον ανταμείψει κάλεσε όλα τα ξωτικά να ειδοποιήσουν τους κατοίκους της χώρας ότι στις 7 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Ιωάννη Χρυσοστόμου, στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στις 5.00 το απόγευμα, θα βαφτιστεί ο πρίγκιπας Αθανάσιος-Ραφαήλ», γράφει η πρόσκληση.

Πρωτότυπη, όμως, είναι και η μπομπονιέρα. Φτιαγμένη από plexiglass και σε χρώμα γαλάζιο - λευκό, έχει το σχήμα παραλληλόγραμμου κουτιού το οποίο χωρίζεται σε τέσσερα μικρά κουτάκια. Πάνω στο μεγάλο κουτί είναι γραμμένο το όνομα του μικρού, ενώ τα μικρά θα περιέχουν το μαρτυρικό, λάδι από τους Αγίους Τόπους, τα κουφέτα και ένα ξύλινο σταυρό.

Μετά την βάφτιση θα ακολουθήσει δεξίωση με πολλή μουσική και κέφι, ενώ το ζευγάρι έχει ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις για τους καλεσμένους του!

Πρώτη ανάρτηση: 06- 08- 2010 22:20

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top