Σμαράγδα Καρύδη: «μπορεί να μην κάνω παιδί»

Οι φόβοι και οι ανησυχίες της ηθοποιού

Σμαράγδα Καρύδη: «μπορεί να μην κάνω παιδί»

«Μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδί», δηλώνει η Σμαράγδα Καρύδη και αποκαλύπτει ότι έχει φόβους και ανησυχίες ακόμα κι όταν είναι ευτυχισμένη! Παράλληλα, η ηθοποιός αποκαλύπτει ότι φέτος θα την δούμε μόνο σε μία ταινία και μιλά για την σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη και τα προσωπικά της.

Σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό «Down Town», η Σμαράγδα εξομολογείται πως δεν έχει μείνει μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Δεν είναι ότι δεν αντέχω την μοναξιά, μια χαρά την αντέχω... αλλά δεν έτυχε ποτέ να είμαι για πολύ καιρό μόνη μου», λέει χαρακτηριστικά.

Τ�� «καμπανάκι» της μητρότητας δεν έχει χτυπήσει ακόμα και η γνωστή ηθοποιός δεν φαίνεται και πολύ ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα κάποια στιγμή: «μπορεί να μην κάνω ποτέ παιδί, δεν τρέχει και τίποτα, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι θα κάνουν παιδιά και οικογένειες. Εγώ αυτή την ανάγκη τώρα δεν την έχω».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της, αποκαλύπτει ότι φέτος θα την δούμε μόνο σε μία ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα και με συμπρωταγωνιστή τον Φάνη Μουρατίδη. Η ίδια αποφάσισε να μην κάνει θέατρο αυτό τον χειμώνα για να ξεκουραστεί και να κάνει πράγματα που αγαπά, ενώ στην τηλεόραση δεν ξέρει αν θα γίνει αυτό για το οποίο έχει συζητήσει.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, πάντως, θα της λείψει φέτος: «ο Θοδωρής θα μου λείψει φέτος ως συνεργάτης στο θέατρο, αλλά ως παρουσία δεν θα μου λείπει, θα τον βλέπω. Χρειαζόμουν απόσταση από το θέατρο, όχι από τον Θοδωρή», απαντά.

Η ίδια δεν θέλει να μιλάει για τις αμοιβές της, ωστόσο, πιστεύει πως το κασέ της θα πέσει λόγω της γενικότερης κατάστασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top