Στην Ύδρα για το νέο της clip η Δέσποινα Βανδή

Δείτε τα backstage από το «Έρωτα Θέλει η Ζωή»

Στην Ύδρα για το νέο της clip η Δέσποινα Βανδή

Με ένα στενό πράσινο φόρεμα να διαγράφει το καλλίγραμμο κορμί της, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, όμορφη και λαμπερή, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Ύδρα για τα γυρίσματα του νέου της video clip, για το τραγούδι «Έρωτα Θέλει η Ζωή»!

Τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κουμπάρου της Κώστα Καπετανίδη κράτησαν περισσότερες από 10 ώρες, κατά τις οποίες η δημοφιλής τραγουδίστρια περιπλανήθηκε στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

Το χτένισμα και το μακιγιάζ, με επιρροές από την δεκαετία του ’60, επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτο�� και το styling η Ειρήνη Βάσου.

Κάτοικος του νησιού που είδε από κοντά τα γυρίσματα, περιέγραψε στο περιοδικό «Ok!» πόσο όμορφη και προσιτή ήταν η Δέσποινα. Όπως είπε, στα διαλλείματα κυκλοφορούσε με σαγιονάρες για να ξεκουράζει τα πόδια της, υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της που έσπευσαν να την δουν από κοντά και φρόντιζε να επικοινωνεί με τα παιδιά της και τον Ντέμη που βρίσκονταν στην Αθήνα.

Αυτές τις ημέρες, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις πρόβες για τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Vox» της Ιεράς Οδού, που αναμένεται να ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top