Ποιοί ηθοποιοί έμειναν χωρίς ρούχα μαζί;

Φήμες για νέο ειδύλλιο στην showbiz!

Ποιοί ηθοποιοί έμειναν χωρίς ρούχα μαζί;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Jake Gyllenhaal και την Anne Hathaway να είναι το νεό ζευγαράκι της showbiz, μετά και την κοινή γυμνή τους φωτογράφηση! Οι δύο ηθοποιοί, που έχουν ερωτικές σκηνές και στη νέα τους ταινία, τα «πέταξαν» για λογαριασμό περιοδικού και εξέφρασαν την άνεση που έχουν ο ένας απέναντι στον άλλον.

Jake και Anne έμειναν ακριβώς όπως τους γέννησε η μαμά τους μπροστά στον φακό του περιοδικού «Entertainment Weekly». Μάλιστα, αντί για ένα, έβγαλαν τρία γυμνά εξώφυλλα!

Μάλλον τα γυρίσματα των ερωτικών τους σκηνών στην ταινία «Love & Other Drugs» τους έκαναν να συνηθίσουν ο ένας το σώμα του άλλου, γιατί τέτοια άνεση σε γυμνή φωτογράφηση δεν έχουμε ξαναδεί!

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν χιούμορ κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, ενώ δήλωσαν πως δεν ένιωσαν καθόλου άβολα! «Έχουμε πολύ καλή χημεία», είπαν χαρακτηριστικά, ενώ οι φήμες θέλουν κάτι ερωτικό να τρέχει μεταξύ τους...

Μιλώντας για την ταινία πάντα, ο 29χρονος ηθοποιός δήλωσε πως στις ερωτικές σκηνές είχε επικεντρωθεί στον σκηνοθέτη και όχι στην 28χρονη συνάδελφό του, η οποία αστειεύτηκε λέγοντας ότι στα γυρίσματα απέκτησε αρκετούς... μώλωπες επειδή δεν φορούσε ρούχα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top