Παντρεύτηκε με μυστικό πολιτικό γάμο η Καραβάτου;

Δείτε τι λέει η ίδια

Παντρεύτηκε με μυστικό πολιτικό γάμο η Καραβάτου;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πριν προλάβει καλά καλά να κάτσει στον καναπέ, μετά τους ασπασμούς που αντάλλαξε με όλους, έμεινε «κάγκελο» στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά και της Ναταλίας αν ισχύει η φήμη που την θέλει να παντρεύτηκε κρυφά!


«Θα μπορούσε να έχει συμβεί» είπε αρχικά χαμογελώντας η γλυκιά Κατερίνα για να προσθέσει «αλλά δεν έχει συμβεί όμως…».


Τότε πετάχτηκε ο Θέμης και είπε «ο θρησκευτικός…», υπονοώντας ότι μπορεί να μην έχει γίνει κρυφά θρησκευτικός αλλά πολιτικός γάμος.


Τι ήταν να το πει;;; Ξεσπάσανε όλοι σε γέλια χωρίς όμως τελικά να φύγουν από το θέμα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι», πάλι δεν απάντησε ευθέως στην σπόντα του Θέμη. Κάνοντας πλάκα είπε πως «Ναι προχθές άργησα να πάω στην εκπομπή γιατί είχε στο δημαρχείο πολύ κόσμο. Πήγαιναν εκεί για τις ταυτότητες για τις εκλογές κι εγώ μόνο που πρόλαβα…»


Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος… Ή Ιούλιο ή Αύγουστουόπως καταλάβαμε… «Να ραφτείτε ανάλαφρα» είπε η Κατερίνα στο πάνελ και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να παντρευτεί και την επόμενη μέρα να πρέπει να πάει για δουλειά… Συνεπώς ο γάμος θα γίνει με το που θα τελειώσει κι αυτή η τηλεοπτική σεζόν…


Η Ναταλία βέβαια επέμενε πως τον γάμο αυτόν δεν θα τον πάρουμε χαμπάρι… ότι δηλαδή θα γίνει κρυφά. Την άποψή της αυτή την στήριζε στο ότι ξέρει πως είναι ο χαρακτήρας του Κρατερού Κατσούλη, συντρόφου της Κατερίνας.


Η Κατερίνα απάντησε στην Ναταλία παραπέμποντάς την σε μία δήλωση που είχε κάνει ο ηθοποιός «για να μην έχει προβλήματα με το σπίτι» όπως είπε.


Ο Κρατερός είχε δηλώσει πως η Κατερίνα έχει μεγάλο σόι σε αντίθεση με αυτόν και πως ο γάμος δεν μπορεί να είναι κλειστός και ότι δεν θα γίνει στα Κουφονήσια καθώς σκέπτονται τους καλεσμένους τους.


Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top