Οικογενειακώς στη Σαντορίνη η Ιωάννα Τούνη – Τι τη στεναχώρησε;

Τι είπε σε βίντεο που ανέβασε στα social media;

Τι συνέβη στην Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη και της χάλασε τη διάθεση;

Οι οικογενειακές διακοπές σε διάφορα ελληνικά νησιά συνεχίζονται για την Ιωάννα Τούνη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη!

Ιωάννα Τούνη: «Νιώθω αυτό το περίεργο. Μου παίρνει όλη μου την ενέργεια»

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στη Σαντορίνη μαζί με καλούς τους φίλους απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το ατύχημα της Ιωάννας Τούνη στη Σύρο- «Μόλις έπεσα με τα μούτρα»

Οικογενειακώς στη Σαντορίνη η Ιωάννα Τούνη – Τι τη στεναχώρησε;

Ο μικρός Πάρης στην παραλία

Όμως μια μικρή αλλαγή στα σχέδιά τους χάλασε τη διάθεση της Ιωάννας Τούνη. Αν και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει ήταν σε πάρα πολύ ωραίο σημείο ήταν δυσπρόσιτο για τις μετακινήσεις με καρότσι του Αλεξάνδρου junior.

Έτσι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν και η παρέα να «σπάσει».

«Θα σου πω τώρα τι έχει γίνει. Έχω στεναχωρηθεί γιατί η παρέα έσπασε στα δυο. Παιδευτήκαμε λιγάκι με το μωρό γιατί εκεί που μέναμε ήταν πανέμορφα, αλλά με τους γκρεμούς, πολύ περπάτημα με τα σκαλιά και το καρότσι και το μωρό δεν γίνεται καθόλου με τη ζέστη στην Οία που ήμασταν, οπότε… πάμε να μείνουμε αλλού. Στεναχωρήθηκα γιατί σπάει η παρέα. Θα βρισκόμαστε αλλά όχι όσο θα ήθελα, οπότε στεναχωρήθηκα» ανέφερε στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top