Γιώτα Μιχαλοπούλου: «Δε χάθηκα, δε θα γίνω είδηση για την υγεία μου!»

Η γνωστή δημοσιογράφος για όσα την έστειλαν... αδιάβαστη!

Δείτε απόσπασμα της Γιώτας Μιχαλοπουλου από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου, η πρώην anchorwoman των ειδήσεων του ΑΝΤ1, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. 

Θύμα διάρρηξης πασίγνωστη δημοσιογράφος - Φωτογραφίες από το σπίτι της!

Η δημοσιογράφος έγραψε πριν από μερικές μέρες: «Ένας αρρύθμιστος θυρεοειδής, μερικά "πακέτα" πιο μεγάλα από τις πλάτες μου, το διαχρονικό άγχος της επιβίωσης και μία "σπασμένη" καρδιά, λίγο κόντεψαν να με στείλουν αδιάβαστη. Η καρδιά άντεξε, ο εγκέφαλος αντέχει ακόμα κι αυτός, παρά το μικρό "σημάδι" που απέκτησε, συνεπώς κουφάλα νεκροθάφτη, δε μασάω. Σηκώθηκα ξανά». 

Η δημοσίευσή της αναπαρήχθη στα media και η ίδια επανήλθε στο Facebook, ξεσπώντας για δημοσιεύματα όπως: «Πού χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου» μιας κι αυξήθηκε η επισκεψιμότητα στο προφίλ της, από όσους τη θυμούνται ως παρουσιάστρια ειδήσεων, προκειμένου να δουν, πώς είναι σήμερα.

Στην επόμενη δημοσίευση που έκανε, έγραψε μεταξύ άλλων: «Όσο για τις δημόσιες ποστιές, εχμ έφεραν... περισσότερους fb φίλους. Καθόλου περίεργο, αν σκεφτεί κάποιος την κλισέ ατάκα "Που χάθηκε η Γιώτα Μιχαλοπούλου". Εμ, δε χάθηκε ακόμα, αλλά δε θα γίνει είδηση. Δεν το ήθελε, δεν την απασχολεί. Δεν υπήρξα είδηση. Και δε θα γίνω με αφορμή την υγεία μου ή την προσωπική ζωή μου. Δεν το επιδίωξα ποτέ και δεν το επιτρέπω. Και να, πως γίνομαι ξανά ξινή». 

Γιώτα Μιχαλοπούλου: γιατί φεύγει και τι θα κάνει στο Λος Άντζελες;

Η δημοσιογράφος υπήρξε για αρκετά χρόνια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Το 1999 μεταπήδησε από την ΕΡΤ στο κανάλι του Αμαρουσίου, όπου παρέμεινε μέχρι το 2011. Όταν αποφάσισε να σταματήσει από την παρουσίαση, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από το τελευταίο δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε. Ευχήθηκε «καλή τύχη» κι είπε «εις το επανιδείν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top