Πέγκυ Ζήνα για την προσωπική της ζωή: «Δεν είχα παρελθόν. Είχα φλερτ αλλά…»

Όσα είπε για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και σπάνια μιλά για τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως παρόλο που θεωρεί τον σύζυγό της έναν πολύ γοητευτικό άνδρα, αυτό που τον τράβηξε πάνω του δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση, αλλά ο λόγος του.

Ζήνα για τον γάμο της με τον Λύρα: «Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις»

Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα σε θεατρική πρεμιέρα

Η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα σε θεατρική πρεμιέρα

«Πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση, που τον θεωρώ πολύ γοητευτικό, δεν είναι αυτό το πρώτο πράγμα που κοιτάζω σε έναν άνθρωπο, οπότε δεν είναι η εμφάνιση ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι μου παρείχε την ασφάλεια του άντρα που μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του, που είναι εκεί για να σε προστατέψει σε όλα. Ζώντας μαζί του, τα τέσσερα πρώτα χρόνια της σχέσης μας, πριν αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και επαγγελματικά, όταν ακόμα την επίβλεψη μου είχε η δισκογραφική μου εταιρεία, έβλεπα ότι χαιρόταν – ή ανησυχούσε αντίστοιχα – με αυτά που συνέβαιναν σε μένα, αλλά για μένα, όχι σε σχέση με εκείνον. Αυτό λοιπόν ήταν κάτι που μέχρι τότε, που είχα σχέση… Σχέση; Να θυμάμαι ένα ή δύο φλερτ κυρίως στη ζωή μου; Γιατί η πρώτη μου σοβαρή σχέση ήταν ο Γιώργος», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style.

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον πατέρα μου στα 15. Έψαξα στο μέλλον για «μπαμπά»

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

«Πραγματικά δεν έχω παρελθόν. Είχα φλερτ, μια λέξη που μοιάζει εποχής πια στους νέους, λόγω του διαδικτύου. Από την εφηβεία μου δηλαδή μέχρι τα 20 – 21, που τα βρήκαμε με τον Γιώργο, απλώς θυμάμαι ότι, ενώ ήταν ένα – δυο πολύ συμπαθητικά παιδιά, υπήρχε έντονο το στοιχείο της κτητικότητας, του εγωισμού… Θα μου πεις, τώρα, μα πως σε αυτές τις νεαρές ηλικίες αναγνωρίζεις τέτοια χαρακτηριστικά; Κι εδώ θα έρθω στους ψυχολόγους, που λένε: Όταν είσαι κορίτσι κι έχεις χάσει τον μπαμπά σου στην εφηβεία, στα 15, μεγαλώνεις λίγο απότομα. Γιατί; Νιώθεις ως γυναίκα ότι έχεις χάσει τον πρώτο σημαντικό άντρα της ζωής σου, οπότε πρέπει, μέχρι να βρεις αυτόν στον οποίο θα ακουμπήσεις, να μεγαλώσεις απότομα, να γίνει εσύ ο προστάτης του εαυτού σου. Οπότε αναγκάζεσαι να φέρεσαι και ως πιο μεγάλη. Και στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σου… Δε θυμάμαι δηλαδή αυτή την ανεμελιά της εφηβείας, την εξέγερση, την αντίδραση, αν θέλεις, της εφηβείας», πρόσθεσε η Πέγκυ Ζήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top